Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko oszołomiona

w lekkim szoku, dwie kreski

Polecane posty

Gość lekko oszołomiona

hmmm robiłam dzisiaj test ciążowy, po 3 minutach wyszedł wynik , że niby nie jestem w ciązy, test schowałam do torebki i zapomniałam o nim....przypomniałam sobie po paru godzinach i co sie okazało były tam dwie kreski na teście, o mało co nie zemdlałam. Wiem, ze nie powinno sie sprawdzać później wyniku bo może test zareagować w różny sposób. Jedno mnie zastanawia, ciekawe dla czego sie pojawiła druga kreska...(bo przeciez do tego trzeba odpowiedniego hormonu w moczu.....to był poranny mocz, test powtórzyłam teraz i wyszło na nie. Mam 27 lat i myślałam, że wiadmomosc o ciązy w tym wieku zniosłabym normalnie a ja o mało co nie upadłam na podłogę.....Jutro powtórzę sobie tak dla pewności

Gość lekko oszołomiona
ojej nie powiedz, że to nie prawda....w głowie mi sie kręci z wrażenia

Gość lekko oszołomiona
7 czerwca wychodzę za mąz ;-)

Gość lekko oszołomiona
1 dziecko, ale jakoś mam nadzieję że to nie mój czas jeszcze

No to ekstra!!:)Tylko sie cieszyc... Poraz kolejny serdecznie gratuluje!! :) A zazdroszce to jeszcze bardziej :)

No ale jak nie teraz to kiedy, ja uwazam ze przed 30 nelezy urodzic dziecko... Wyszalalas sie juz chyba prawda?;)

Gość ghghgh
wieczorem najlepiej nie robić testu, bo wynik może nie być wiarygodny. To rano jest największe stężenie tego hormonu w moczu i to poranny test jest "prawdziwy" w 99,9%. Jak zaszłam w ciążę, to rano zrobiłam test - wyszły 2 kreski. Następnego dnia rano znów zrobiłam test - znowu 2 kreski. Tego dnia wieczorem znów zrobiłam test i też wyszły 2 kreski - więc jeśli jesteś w ciąży to wieczorny też pokaże. Zrób test jutro rano. Jeśli będą 2 kreski to gratuluję!!!!

Gość lekko oszołomiona
jest ktos kto odpowie mi na pytanie czy tak się zdarzyło komuś taki cyrk, z testem?hmmm zastanawia mnie to?

Gość lekko oszołomiona
kurczę, no mam pracę, mam narzeczonego, mam 27 lat, a i tak nie czuję, że to mój czas, w pracy jak zobaczyłam test to zrobiłam sie blada i czerwona jednocześnie, zakręciło mi sie w głowie i omało sie nie popłakała, nie myślcie, że tak sie cieszyłam, szok, normalnie szok, jeżeli to prawda, muszę w pracy powiedzieć...czego sie chyba obawiam najbardziej.....boje sie ze zacznie sie jakiś terror abym zwolniła sie czy coś w tym rodzaju, mieszkam w Anglii, Londyn dokładnie. Przepraszam, za błędy ale kręci mi się w głowie z tego wszystkiego.

:) ja tak miałam, po 7 dniach od stosunku zrobiłam test i wyszedł negatywny, schowałam żeby nikt nie zobaczył, po kilku dniach chciałam go wyrzucić, patrze i...2 krechy:) byłam w szoku, zrobiłam po kolejnym tygodniu i fakt, byłam w ciąży:)) która niestety i tak po 2 miesiącach obumarła i tym sposobem mam Aniołka a niedługo znów zaczniemy starania o bobasa:) po prostu we wczesnej ciąży test potrzebował dużo więcej czasu niz te przepisowe 3 min., :):) gratuluje i pozdrawiam

Gość bezsensowna sowa jednooka
mi zawsze po wykonaniu pre-testu kilka godzin pozniej pojawiala sie druga kreska... !! i jakos nie jestem w ciazy ;] nie mozna patrzez pozniej na test bo nie jest wiarygodny tak pisze na ulotce ;]

Gość bonnie_j
Wynik jest wiarygodny tylko na samym początku. Jeśli byś była to na pewno by pokazał na samym początku. Powtórz test rano i tyle :]

Gość miska344
Przeczytaj ulotke, test jest tylko wiarygodny do 15 minut, pozniej juz nie. Czy Was nikt nie nauczyl czytac ze zrozumieniem i wszytskiego?! Gwarantuje Ci, ze nie jestes w ciazy.

Gość peelle
mój pierwszy test wieczorny wyszedł że nie jestem w ciąży za kilka dni zrobiłam jeszcze 2 testy dzień po dniu rano i oba wytszły mi z bardzo słabymi kreskami które mówiły o ciąży, trzeba było się dobrze przyjrzeć żeby je zobaczyć ale byłam w ciąży.

Gość ta co sie zna na wszystkim
nie jestes w ciazy, mozesz wyjsc z tego oszolomienia ;) robilam kilka testow ciazowych, druga kreska tez mi sie pojawiala po kilku godzinach i jakos w ciazy nie jestem

test jest wiarygodny po kilku minutach a nie po kilkunastu czy kilku godzinach!!