Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala_ona

zakochana w mężczyźnie z punktu ksero

Polecane posty

Gość niesmiala_ona

Jestem studentką. Jestem również platonicznie zakochana w mężczyźnie, który pracuje w punkcie ksero przy uczelni. To facet idealny! Wysoki wzrost, blond włosy, lekko umięśnione ciało i te oczy! Praktycznie sobowtór Jamesa Deana. Mój problem polega na tym, że gdy przychodzę do niego coś skserować od razu zaczynam się jąkać i nie mogę zaprezentować się korzystnie. Co mam zrobić by zwrócił na mnie uwagę? Doszło już do tego, że specjalnie przychodzę kserować jakieś głupoty byleby mieć pretekst do wejścia do ksero. Pieniądze przeznaczone na precle i drożdżówki przeznaczam na ksero. On zawsze patrzy na mnie obojętnym wzrokiem Wiem, że jestem dla niego powietrzem, tam przychodzą same laski, Jak doprowadzić do randki? Kochani pomóżcie!

Gość niesmiala_ona
ja potrzebuje powaznej porady :(

Gość niesmiala_ona
chyba spalilabym się ze wstydu :( i zaczęła się jąkać:(

Trzeba czasem brac sprawy w swoje rece. jak ja bym mego nie zaczepila to kto wie czy dzis nie bylabym stara panna.

Spal się ze wstydu i... mimo to działaj. Jesli nie spróbujesz, nie przekonasz się, co z tego może wyniknąć. Może to miłość życia? A może śliczny nudziarz i po pierwszej randce będzie po problemie?;-) Powodzenia!!!

Gość niesmiala_ona
Jarek udzieliłeś z początku idiotycznej porady a teraz mentorujesz. Czy da się coś zrobić aby zwrocic na siebie jego uwagę bez proponowania spotkania? Chcialabym, zeby to on wykazal inicjatywe :O

Gość niesmiala_ona
w poniedzialek mam zajęcia, postaram się zagaić jakimś żartem.. choc prawdopodobnie tylko sie skompromituje :(

ja obstawiam cycki. Wchodzisz do tego punktu ksero mowisz Dzien dobry chcialbym cos skserowac. A on: prosze bardzo co to ma być? Ty: pokazujesz na piersi ktore wsytaja z wydekoltowanej bluzy i mowisz : jak pan mysli zmieszcza sie ? Jak sie zaczerwieni i nic nie powie to ciota, a jak podtrzyma rozmowe tzn ze ma ochote na spotkanie i dymanko :classic_cool:

Gość heeheehe

Gość kopas dupas
Jarek Kurcze jaki Ty jesteś zabawny! Darowałbyś sobie czasami....

Gość niesmiala_ona
Panowie tylko jedno wam w głowie, a może on nie lubi wyuzdanych panienek z biustem na wierzchu :O

ubierz sie jakos sexi- ale nie prowokujaco. zatrzepocz uwodzicielsko rzesami i rzuc mu piekne spojrzenie... i zagadaj jakos naturalnie... moze wpadniecie w gadke akurat;D

Gość uk girl
a moze On poprostu ma juz kobiete ktora bardzo kocha i nie bedzie reagował na takie laski

Gość uk girl
nikt nie poruszyl tego tematu czy on jest wogole wolny ?!a to chyba najwazniejesze i moze odpowiec na wasze pytania i odpowiedzi!

Gość uk girl
ale co to za przyjemnosc odbijak kogos komus,postaw sie w tej osoby wypadku,chyba niechciala bys tak?!

daj mu do kserowania list napisany do niego z propozycją niedoodrzucenia, jak będzie gej to niezareaguje, jak zaintertesowany to na głowie stanie, albo jego żona oczy ci wydrapie plus pęk włosów

po co od razu odbijac ? moze wystraczy maly sexik i sie odkochasz w nim haha

Gość uk girl
czy myslisz ze osoba ktora kseruje wogole wczytuje sie co tam pisze,chyba ze napisala by DUZYMI LITERAMI o co jej chodzi to moze by zwrocił uwage

Gość uk girl
skoro do tej pory na nia nie reaguje to chyba nici z tego....tym bardziej ze sie pojawia tam dosc czesto jak pisze!

Gość uk girl
hehe :)

Gość niesmiala_ona
Niestety wygląda na to ze mu się nie podobam. Zawsze traktuje mnie obojętnie. Obrączki na palcu nie ma, także nie żonaty. Nie jestem jakimś pasztetem, ale piękna też nie. Noszę w dodatku okulary :O Mam dużą wadę wzroku, może podrzucić mu jakis liścik?

Gość uk girl
nie wiem czemu ale ja bym nie ryzykowala......moze przestac ci kserowac papiery

Gość uk girl
Jarek 84 to moze ty sie z nia umowisz?hyba dziewczyna szuka chłopaka:)

Gość niesmiala_ona
Jemu mogą nie zapunktować bryle . Jest bardzo przystojny i może mieć każdą co jest akurat i dobre i złe

Gość niesmiala_ona
Nie chce Jarka, chce faceta z ksero! Chyba ze Jarek nim jest co jest malo prawdopodobne. jarku dorabiasz moze w ksero?