Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

i jak tam juwenalia studenciaki?

Polecane posty

Gość eh ....................
Lepić to się możemy, ale musi być do kogo ... :P Więc Jarku nie Twój problem ... :P

Jarku, a Ty nie masz kolegów?

Ja raczej z troski pytam ... To smutne, że ciągle siedzisz tutaj z babami ... Dziewczyny nie masz, bo szkoda Ci piwo postawić ... Kolegów nibymasz, ale zapomnieli o Tobie ... Pewnie właśnie siedzą z dziewczynami ... A Ty biedaku ciągle na damskim forum ... To takie smutne ... :(

Gość Vector111
Ty Jarek zapodaj jakieś sposoby na te studentki. Nie ubędzie ci tyle ich jest. Wszystko jedno czy z przywatnych czy z państwowych ;)

Vector111 - naprawdę wierzysz, że Jarek taki podrywacz? Chyba tutaj nie zaglądasz ... Ciągle biedak tutaj siedzi ... Niby kiedy wyrywa na to piwo ... Nie wspomnę, że dzisiaj piękny wieczór sobotni, a ten na babskim forum jak codzień ... :O

Gość Vector111
Czyli dupa blada z rad. Bo rada że nie ma rad bo każda studentka jest inna ale ogólnie to są chętne tylko trzeba mieć podejście i gadane to ... to każdy tak mówi. A ja nadal nie wiem jak... głupi chyba jestem jakiś, trudno taki sie już urodziłem.

Gość Vector111
święta racja, niestety

Gość ojejejej...
Te, jarek, ty chyba nieźle dajesz w rurę, bo masz czerwone oczy i popękane naczynka na nosie, hehe :P

Gość ojejejej...
na szczęście, bo u nasady kinola zaczyna ci się robić czerwony, więc wolę nie wiedzieć, co dalej, hehe :P