Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulgatel

Skrzynka GMAIL-co znaczy ODEBRANE?

Polecane posty

Gość lulgatel

Hej. Jak wysylam maila i potem wejde w zakladke wyslane to obok maila mam napis ODEBRANE, albo nic nie jest napisane. Co to oznacza. Prosze kogos kto zna sie na rzeczy i kto ma skrzynke w gmail.com. Czy to oznacza ze mail zosyal odebrany? Bo nieraz jak wysle maila i osoba odbierze maila to nie mam napisane odebrane. O co tu chodzi?

Gość ale to odebrane przez ciebie

Gość moderatorzy mnie nieslusznie w
wywala bo maja dzis zly dzien odebrane znaczy "poczta przychodzaca" (w domysle: na twoje wlasne konto)

Gość lulgatel
Nie no nie moze byc tak jak piszesz. Chyba mnie nie zrozumiales. Wejdz sobie w maile wyslane u siebie na skrzynce w gmailu i tak obok kazdego prawie maila pisze ODEBRANE,a przy niekotrych chociaz zostaly odebrane to nie pisze nic. I wlasnie nie wiem o co chodzi z tym.

Gość obesrane
:classic_cool:

Jeśli wyślesz do kogoś, a nie otrzymasz odpowiedzi, to nie będzie napisane odebrane, bo nie odebrałaś odpowiedzi na swój mail. Będzie tylko temat wysłanego przez Ciebie maila. Jeśli dostaniesz odpowiedź, to będzie napisane - odebrane. To nie ma nic wspólnego z odebraniem Twojego maila przez adresata.

Gość moderatorzy mnie nieslusznie w
no nie wiem, u mnie "odebrane" jest napisane jeden jedyny raz, w menu po lewej stronie -odebrane -zaznaczone gwiazdka-wyslane -czaty -wersje robocze -spam -kosz i to jest to menu po lewej str

Gość tez sie nad tym zastanawialam
zauwaz, ze NIE pisze ODEBRANE w momencie, jak masz jednego maila, wyslanego przez Ciebie..w momencie, gdy cos wyslalas, ktos Ci odpowiedzial (czyli w momencie gdy watek jest rozwiniety ( czyli są tez wiadomosci od tego, do ktorego pisalas) to pisze odebrane..bo te odpowiedzi Jego sa w folderze odebrane.

Gość obesrane
no a tak na serio będzie napisane wtedy gdy ktos ci na tego maila odpowiedział. wtedy gdy klikasz w tego maila to masz podglad zarówno cego co wysłałas, jak i tego co ci ktos odpowiedział, no:)

Gość lulgatel
A mozna sie jakos dowiedziec na tek skrzynce czy maila ktorego wyslalam osoba dana odczytala?