Abigail Laskowska Kosmetolog 0 Napisano Luty 1, 2017 A kiedy ostatnio robiłaś peelingi? Pamiętaj, że zalegające na skórze martwe komórki naskórka blokują transport substancji aktywnych z kremów, które aplikujemy. W przypadku twarzy warto raz na jakiś czas zrobić serię peelingów chemicznych, o tak przygotowaną skórę łatwiej dbać w domu. Pozdrawiam Abigail Laskowska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2017 Mi bardzo pomaga Neoglandyna - taki suplement diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Judyś85 Napisano Luty 8, 2017 nawilżac emolientami koniecznie! Do kąpieli koniecznie zel pod prysznic, jesli malo to balsam do ciala od razu po. Zobaczysz róznice. Zobacz sobie serie Eloderm w aptece. Mi bardzo pomoglo i w rozsadnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 8, 2017 przed balsamowaniem zrob peeling gruboziarnisty ;) z balsamów dobry jest slim corrector Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
princessjasmine 0 Napisano Marzec 8, 2017 ja mam ten problem w zimie. pomagają regularne peelingi i stosowanie olejków na mokrą skórę albo balsamu Oillan (rewelacja!) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 23, 2017 Tak! Neoglandyna super pomaga, bo nie mam już takich szorstkich aż bolących kolan i łokci! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Gdzie kupujesz Neoglandynę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Kwiecień 20, 2017 Też jestem ciekawa. Ja używam masła shea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 20, 2017 Przy cerze suchej jest konieczna właściwa pielęganacja. Jak jak zmagałam się z tym problemem próbowałam dosłownie wszystkeigo.... Fajnie zadziałał na mnie dopiero fakt ze po demakijażu najperw wklepywałam serum z witaminą C - w moim przypadku to https://idealna.pl/kosmetyki/pielegnacja-twarzy/koncentraty-serum-preparaty-punktowe/perfecta-fenomen-c-booster-wyrownanie-kolorytu-nawilzenie-i-odzywienie-na-dzien-i-na-noc/ a następnie dopiero krem nawilżający na noc lub baze pod makijaż rano :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusiama Napisano Kwiecień 24, 2017 dla mnie najlepsze są masełka nawilżające, a jeśli to nie pomaga to kuracja suplementem renevsknin. Stosowany od wewnątrz działa zdecydowanie lepiej balsam stosowany jedynie na zewnątrz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2017 Neoglandynę można kupić w sklepie internetowym, tutaj daję link: http://tymofarm.abstore.pl/neoglandyna-omega-neoglandyna-3-6-9-dla-skory-nowosc-rabat-na-powitanie,c7,p23,pl.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anna Starszewska 0 Napisano Maj 8, 2017 Ja polecam aloes 99% z firmy Holika Holika (produkt koreański). Bardzo pomógł dla mojej przesuszonej skóry, zarówno na twarzy jak i na ciele. Dodatkowo można go używac do nawilżenia włosów i jest naturalny, więc same plusy. Polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 8, 2017 o skórę trzeba zadbać od środka, ja stosuje regularnie Premium Collagen5000 i nie ma problemów z suchą cerą:) https://www.naturalspharm.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2017 Zamówiłam Neoglandynę i czekam teraz aż przyjdzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paneczka Napisano Czerwiec 27, 2017 Spróbuj emolientów ja mogę polecić serię Elodermu odkąd jej używam zapominałam o tym jakie kiedyś miałam problemy z sucha skórą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2017 Daj znać jak ta Neoglandyna! Jestem ciekawa ile trzeba czekać na efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Myślę, że za kilka tygodni będzie jeszcze lepiej, ale już teraz widzę, że bardzo poprawiła mi się skóra. Nie jest taka sucha i szorstka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawel_r 0 Napisano Lipiec 31, 2017 warto wybrać się do dermatologa ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 31, 2017 Jeśli chodzi o skórę na twarzy, to mnie bardzo pomógł tzw. wampirzy lifting, czyli zabieg z osoczem boatopłytkowym, który super regeneruje skórę. Tutaj możecie więcej o nim poczytać http://www.klinikasfera.pl/osocze-bogatoplytkowe. A jeśli na całym ciele skóra jest niepokojąco sucha, to warto sprawdzić np. tarczycę, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czupurka Napisano Wrzesień 27, 2017 ja z kolei używam już tylko naturalnych kosmetyków, dermokosmetyki są najlepsze do ciała używam emulsji Lipikar Lait, super nawilża i nie uczula bo nie zawiera parabenów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmorela Napisano Listopad 10, 2017 Swietny jest cetaphil md der moprotektor, nawilża suchą skórę, ale przy cerze mieszanej nie obciąża tłustej części twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 23, 2018 tak, neoglandyna jest bardzo dobra. Jeśli ktoś ma niedobór kwasów tłuszczowych, to jak znalazł. Bardzo dobra rzecz! To jest suplement diety. Ja stosowałam przez jakiś czas i mi bardzo pomogła:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bazyliowa22 Napisano Wrzesień 3, 2018 bardzo fajne są kosmetyki z serii Atopis, które są mocno nawilżające więc przynoszą suchej skórze ukojenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 na suchą skórę bardzo fajny jest olejek bio oil do ciała, szybko się wchłania, nawilża- wiem z własnego doświadczenia, a no i przyjemnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Bio góowno! Kto normalny kupuje parafinę za takie pieniądze i ją jeszcze na skórę pcha? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2018 Bio góowno! Kto normalny kupuje parafinę za takie pieniądze i ją jeszcze na skórę pcha? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2018 Olej z wiesiołka w kapsułkach, najlepszy polski Gal. Nawilża skórę od środka bardzo skutecznie. Wszystko wymaga tylko cierpliwości, bo na efekty musisz czekac przynajmniej 1 miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dorota46 Napisano Listopad 18, 2018 Ja ostatnio używam kremu ze śluzem ślimaka od eveline, seria nazywa się Royal nasil, całkiem dobrze się sprawdza, nawilża, regeneruje skórę, także mogę go polecić. Mają też maski anti age, chyba się skuszę na zakup, po 30-stce chyba trzeba używać już tego typu kosmetyków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2018 Warto zrobić badania wody bo może się okazać, że jest bardzo twarda woda. Poczytaj o tym tutaj http://zmiekczaczewody.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2018 Bardzo dobrym rozwiązaniem są emolienty. Sama po wprowadzeniu Elodermu przestałam mieć suchą i swędzącą skórę. Dla mnie to podstawa, szczególnie jesieniom, kiedy powietrze w biurze czy mieszkaniu jest inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach