Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 36-latka dziś

dziadowski dzień

Polecane posty

Gość 36-latka dziś

siedzę tu, popijam piwko, buczę cichutko, coś mnie jakaś handra rozwala dzisiaj, aż szlag mnie trafia, że tak zepsułam sobię sobotni wieczór .... ktoś z was też dziś połyka łzy?

Wesel się ! Jest super ! :D Co Wy wszyscy dzisiaj tacy smutni tutaj?

Gość czarnulkaania
jestem w Twoim wieku Pozdrawiam

Gość 36-latka
i również pozdrowionka, jak na razie nie wycofuję się , że dzień dziadowski, ale czekam na co u Was? należe do osób ulegajacych wpływom - to zapewne mi się polepszy

A ja zamiast na imprezie siedzę w domku booooooo jutro komunia chrześniaka i muszę świeżo wyglądać 😭

Gość 36-latka
he he, prezenty komunijne wypasione?

Gość fanka anka
mi kolega napisał ze ma raka watroby i zostalo mu najwyzej 9 mies zycia, i nei wiem czy sciemnil czy nie

Gość 36-latka
najprościej się go zapytać no nie?

Ojjjjjj mega wypas, aż mi młodego szkoda bo to już przegięcie w tych czasach :o

Generalnie wolałabym disco i luzik a nie pokazy i sztywne gadki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr krew mnie zalewa, na mieście gorąco a ja tu kisnę niczym ogórek :(

Gość 36-latka
Kto z Was miał do czynienia z książkami Doroty Terakowskiej? i co? jakie wrażenia?

Gość fanka anka
naprawde masz raka i niedlugo umrzesz? tak sie mam go zapytac? jego dziewczyna jest w ciazy, on mozenawet nie doczeka az sie dziecko urodzi

i jeszcze widok taksówek z odjeżdżającymi imprezowiczowami, telefon od kumpeli: a Ty dziś w domu?? łeeeee dawaj na piwo!!

fanka - sorki że ja tak o tych imprezach :o hmmm - ale jak on ciebie powiadomił a rodziny nie??

Gość 36-latka
a mi się wydaje , że Ty akurat tu prowokujesz ... a jeżeli nie, to jeżeli kolega Ci powiedział o swoim dramacie to nie rozpisuj się tu i nie rozczulaj się nad swoimi emocjami z tym związanymi, tylko cała energię skup nad pomocą kumplowi, POZDROWIONKA

Gość fanka anka
smska mi napisał tak po prostu, codzinnie ktos umiera, niby to normalne ale jak ktos mlody ledwo co po 30, jest chory to pojawia sie strach ze i ja moge byc, wtedy moje problemy staja sie nagle malutkie

Gość fanka anka
nie prowokuje, temat dziadowski dzien to napisałam, zreszta on mieszka daleko

Gość 36-latka
jakie normalne? jasne że jak ze statystyką tu posiągniesz to co pól sekundy ktoś umiera itp, ale żeby na codzień mieć do czynienia z tuzinem pogrzebów to chyba z deka przesadzone co nie?

Gość fanka anka
napisałąm ze to normalne w tym sensie ze kazdy z nas umrze kiedys, ze codzinnie umiera wiele ludzi i nie robi to nan nas duzej roznicy dopoki nie dotknie to kogos bliskiego, czy kogos kogo znamy

Gość 36-latka
cholera, a jak taki sms napisał Ci kumpel, to po co? woła o pomoc? (taką żeby się wygadać) czy co? jak zareagowałaś?

Gość fanka anka
on mial ostatnio problemy ale zaczelo mu sie ukladac i myslal ze od teraz wszystko bedzie tak jak zaplanuje, napisał ze ma raka, ze lekarze nie daja mu dluzej niz 9 mies. a ja mu napisałąm ze nie wiem co mam mu napiac ze ejst mi przykro, nie wiem jak sie w takich sytuacjach zachowac, bo zadne slowa nie sa odpowiednie

Gość 36-latka
fakt, sorki

Gość 36-latka
przy moim dzisiejszym nastroju, to się w takich sytuacjach prosi pytanie czemu mnie to nie spotkało?

Gość fanka anka
tak naprawde to ja go nawet nie znam, kiedys napisal smska do mnie przez pomylke i teraz od 2 lat tak dalej piszemy smski do siebie, po prsotu taka jestem ze jak słysze ze ktos jest chory to jest mi przykro, nawet jak kogos nei znam,

Gość fanka anka
masz kiepski dzien, nei mysl tak, ale z drugieje strony nie uwazasz ze Twoje problemy w porownaniu do takiej osoby wydaja sie błache? bo ja tez myslalm dzis jakie to mam kiepski zycie a teraz juz tak nei mysle bo mogłoby byc gorzej

Gość 36-latka
serducho masz fajne! to super!

Gość fanka anka
w codziennym zyciu bardziej przydaje sie oschłe serducho, mniej sie wtedy cierpi

Gość 36-latka
Ok skrótowo opowiadam, mam 36 lat, od 6 mieszkam w konkubinacie z bardzo fajnym facetem, dzieci nie mam bo boję sie przekazać dziedziczną chorobę, którą PRAWDOPODOBNIE moge puścić dalej, dzisiaj do szału doprowadziła mnie "niby-teściowa", konkubent się obraził i oszedł już spać ja samotnie żłopię piwsko, i ciąglę zadręczam się pytaniami co dalej? nie mam fantazji , odwagi, należe do tych fatalistycznych istot , nie pogodzonych z losem

Gość fanka anka
tez nizzbyt fajnie, ale dziecko mozna adoptowac, z facetem tez sie pogodzisz? bo ile razy juz przez te 6 lat sie klociłasz nim?

Gość taka jakas see
zalewam sie lzami moje zycie jest zjebane!!!!!!!!!!