Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oni nie głosowali na PiS

mordercy, gwałciciele, pedofile, homosie, mafiozi, przestępcy, oszuści, esbecy..

Polecane posty

Gość oni nie głosowali na PiS

a TY do której grupy się zaliczasz ? :P

Gość Homosie
homosie :) :D Ale nie podoba mi się to że pakujesz mnie do jednego wora z pedofilami,gwałcicielami,mafiozami,przestępcami itd. ;/ Co ja niby mam z nimi wspólnego ;/ ??

Gość jestem morderca komarów

Gość nie przypisuję
to różne grupy o własnych "interesach" ;) a może napiszesz (i skłamiesz jak przypuszczam :P ), że głosowałeś na PiS ? :P:D Na wolnego, choć niezbyt atrakcyjnego, Jaro ? :D

Gość wiem mafizo-gwałcicielu
dlatego penie-wykształciuszki głosowały tak a nie inaczej ! Dały Ci wolną rękę (i nie tylko). Pamietaj tylko, aby przed wprowadzeniem sowjego nicka w zycie zapytać o to , czy masz pozowlenie ! Matki wykształciuszki trzymają za ciebie kciuki !

Gość Homosie
W ogóle nie głosowałam bo jak do tej pory nie znalazł się żaden polityk któremu zależało by na dobru kraju i narodu a nie własnej kieszeni ;/

Gość taka jakas see
ja sie zaliczam do ludzi ktorzy przegrali zycie:(

80 % glosow w wiezieniach,skazani oddali na ...PO.Znaczyloby to,ze kryminalistow mamy tez nie byle jakich,ale wyksztalconych.Ciekawe gdzie teraz oni maja swoja szkole.Przed wojna byla we Lwowie........

Gość ad Homosie
dlaczego ? przecież demokracja to podobno najlepszy w możliwych ustrojów ? Tylko w demokracji trzech meneli znaczy więcej niż dwóch profesorów ;) Ustrój idealny dla ... ? No właśnie ? Wyborców czy może raczej wybranych ? W monarchii królowi można było ściąć głowę, a wybranemu "demokratycznie" posłowi co można ? Najwyżej pisać na forum. Jak ja :(

Gość NieMamPojęcia
Identyfikuje się jako helikopter bojowy Niedługo idę na operację wszczepienia w plecy śmigieł

Gość gość
A już myślałam, że Kubuś głosował:P

Gość gość
ja pedofil