Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

Dla tych, którzy dzisiaj czują się nienajlepiej i chcą się wygadać

Polecane posty

Gość Ratissssss
Wraaaaaaa....mam okres i wszystko mnie strasznie wkurza przez co niemiłosiernie dzisiaj klnę i jestem wredna...

ja slyszalam, ze lighty i menholowe to jeszcze gorsze swinstwo niz zwykle bo procz substancji smolistych jakies substancje zapachowe zawieraja, ktore tez nie sa obojetne dla organizmu. samo poczucie ze palisz lighta daje ci przekonanie ze to cos lepszego a tym czasem bardziej sie wciagasz bo smaczniejsze :o polecam plastry zeby organizm nie wariowal

Gość duuuuuuuuuuuu
Sam pali, a w pracy już kilku młodziaków przećwiczył jak próbowali zaczynać palić i sami oni mówią,że dzieki jego ochrzanowi nie palą.

Gość emilijka
Jestem załamana!!!!!!!!!! Zgodziłam się na sex bez zabezpieczenia i mój chłopak skończył we mnie........... powiedział że będzie uwazal............wiem zachowalam sie beznadziejnie teraz tak bardzo zaluje ale stalo sie............ :(:( co robić!?? nie mogę spać........... mam 16 lat :( pomocy błagam

Gość duuuuuuuuuuuu
Do lekarza po receptę na postinor lub escapelle idx jak najszybciej - musisz zażyć do 72 godzin i będzie dobrze - lepiej jak szybciej zazyjesz Mojemu zależy żeby rzucić i widzę jak się męczy - chciałabym mu pomóc

Róbcie co możecie.. chwytajcie się każdego sposobu, ja zupełnie nie orientuję się w tym temacie bo nie palę, ale to bardzo ciężki problem dopiero teraz zdałam sobie sprawę Jak poważny.....

Gość duuuuuuuuuuuu
dobranoc, rewelacja 🖐️ Ten postinor to dla tej od wpadki bez zabezpieczeń.

Gość Bonka z U2...
a ja chyba w alkoholizm popadam:o

Gość emilijka
Ale ja nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa!!!!!!!!! CO JA MAM ZROBIĆ CHYBA ZE SOBĄ SKOŃCZE:( jestem załamana ledwie widze na oczy, zurzylam juz pare paczek chusteczek

Jednak nie posiedze do 4 oczka mi się zamykają.........emilijka nie pleć głupot!!!!!!! idź prywatnie bo jeśli nie przełamiesz wstydu czy strachu to możesz zmarnować sobie młodość i bardzo utrudnić życie. nie jesteś gotowa na dziecko. twój chłopak jest nieodpowiedzialny i głupi. przepraszam że to mówię Bo pewnie go kochasz ale ręce mi opadaja...................

Gość duuuuuuuuuuuu
Emilijka, nie bądź głupia chłopak się gołą widział i nie tylko - to ginekolog teraz to pestka do tych 72 godzin jeszcze możesz to odkręcić jak łykniesz postinor lub escapelle póxniej to już duuuużo trudniejsza sprawa i powazne decyzje a chociaż wiesz czy masz teraz płodne dni?

Gość emilijka
Nie kocham go juz..... :( nie chce byc w ciazy zabije sie zaraz

Gość duuuuuuuuuuuu
Nie z każdego stosunku zachodzi się w ciążę.

Gość emilijka
Mam nieregularnie okres...... niewiem nie bylam jeszcze u lekarza...... a nie moge tego kupić bez recepty? nienawidze go i nie chce go znac, tak bardzo zaluje ze z nim to zrobilam to był moj pierwszy raz czuje sie jak szmata do podłogi, moja mama umrze na zawał jak sie dowie, rece mi sie trzesa ledwie pisze musze cos wziasc na uspokojenie...

Gość emilijka
i boli mnie tam na dole:(

Gość duuuuuuuuuuuu
to sa hormony i musisz na to dac receptę w aptece nie histeryzuj tylko idź do lekarza dobranoc, muszę spadać spać

Gość 2008
emilijka Ty leć po ten postinor najszybciej jak się da

Gość Bonka z U2...
emilijka, idź do lekarza JUTRO!!!nie pierdziel, to nie koniec swiata! A ja sobie tak popadam, dzisiaj smakuje mi drink(sama sobie robię i popijam...), i jakos nie wyobrażam sobie imprez bez alkoholu:oWłaściwie prawie zawsze mam ochotę, żeby coś "przełknąć":o:O:oPrzeraza mnie to!

Dziewczyno....... prosze Cie postaraj się uspokoić, wiem ze to trudne ale nie rób nic głupiego nie rób sobie krzywdy i nie działaj pod wplywem emocji, poloz sie sprobuj zasnac. Szczerze mowiac nie wiem czy prywatnie przyjmuja w niedziele? bo nigdy nie musialam..

Gość duuuuuuuuuuuu
Bonka to spróbuj się zaprzeć i zobaczyć czy jesteś w stanie nie pić przez tydzień albo lepiej miesiąc jesli nie to potrzebujesz pomocy Dobranoc

Musisz uwazac bo jesteś na cieniutkiej granicy......... może ogranicz imprezy by móc się bardziej kontrolować

Gość emilijka
Skoro w niedziele nie przyjmuja to juz na pewno bede w ciazy..........:( boże boże... czemu mnie to spotkalo..... ten seks byl taki beznadziejny, pierwszy raz powinien byc cudowny a mnie bardzo bolało nie bylo mi nawet dobrze:(:(:( mial bardzo duzego i nadal mnie boli na dole......

Gość Bonka z U2...
mamy za dużo znajomych, żeby ograniczyć imprezy. To z jednej strony fajne, bo zawsze coś sie dzieje, ale z drugiej strony straszne, bo wszyscy "spożywają"... Poza tym jestem osobą "porządną", nieźle zarabiającą, bezdzietną mężatką tuż przed obroną tytułu magistra. Tylko to jedno mnie gubi:oWrrr... forgetfulness , a jaki Ty masz kłopot?

cóż........ nie zagłębiajac się zbytnio po prostu narzekam na brak znajomych, za dużo myśle, za dużo się zastanawiam, za dużo za dużo..... - mnie to znów bardzo męczy, naszczęście jest facet, bo bez niego byłaby totalna klapa:)

Emilijka ....................szkoda mi Cie strasznie...... niewiem czy w neidziele przyjmuja bo bez kitu nie potrzebowalam nigdy ginekologa w niedziele