Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zcbm

___Co o tym myślicie?______

Polecane posty

Gość zcbm

dziewczyna z mojego otoczenia, lat 19 będzie miała niedługo trzecie dziecko z bezdomnym człowiekiem w wieku 60-70 lat. Nie potrafię tego zrozumieć :O

Gość zcbm
hmmm, dobrze by było, żeby to była prowokacje. Niestety takie rzeczy sie zdarzają i to jest prawda

Gość zcbm
to znaczy, gdy byla dwójka dzieci, to on był jeszcze bezdomnym, a teraz jej rodzina przyjęła go do domu

Gość zcbm
chinka nikt Ci nie każe w to wierzyć przeciez :O

Gość zcbm
dobra koniec tematu. Zastanawia mnie, dlaczego ludzie jak czytają o takich rzeczach to od razu prowokacja :O. Żenujace to jest. Na prawde ejsteście az tak ograniczeni, ze nie wierzycie, ze takie sytuacje moga mieć miejsce? ok, wasza sprawa. Nie musicie w to wierzić. JA wiem, ze tak jest i nie musze nikogo na siłe przekonywac. Jakos więzienie córki przez 24 lata i nhikt o tym nie miał pojecia, nie wydaje Wam sie prowakacją. Żegnam

brak wiary w takie rewelacje to nie oznaka ograniczenia tylko normalności, bejbe

Gość Brzechwa
AA co ciebie to obchodzi ?? Nie masz co robić ??

Gość zcbm
brak wiary w takie rewelacje to nie oznaka ograniczenia tylko normalności, bejbe hehe ok. to na razie niedowiarki:) a co mnie to obchodzi? Ano dużo! Owszem to nie moja sprawa, ale nie moge zrozumieć jak młoda dziewczyna może tak postepować. faktem jest, ze pochodzi z rodziny alkoholowej, ale mimo wszystko. Ona nie pije, więc wie, co robi. Dla mnie to jest po prostu straszne, ale nic z tym nie mozna zrobic, bo przecież jest płnoletnia i ma do tego pełne prawo. Chciałam tylko wiedziec, co myślicie na ten temat, ale się nie dowiedziałam,bo nikt nie wierzy, ale ok. Historia z austrii tez jest niewiarygodna, niepawdopodobne, a jednak prawdziwa