Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawonamonioza

Czy ktoś z Was.. miał raka odbytu?

Polecane posty

Gość norbik17
Mam pytanie do autorki.. Jakie miałaś objawy raka i jak go zauważyłaś?

Gość nene17
Mam pytanie do autorki jak przebiegło leczenie?

Gość rafix17
Proszę autorkę o kontakt.. Bardzo pilne

Gość basia131128
Miałam raka odbytu, jestem po chemii i radioterapii ,czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak często trzeba robić badania profilaktyczne bo ja mam badanie kolonoskopii w czerwcu i chciałam się zapisać po badaniu do lekarza prowadzącego ale niestety p doktor zakazała zapisy bo NFZ nie płaci i nie będzie charytatywnie przyjmować pacjentów , mam założoną stomię ,noszę majtki pampersowe mam już wszystkiego dosyć, jeszcze do tego zrobiła się wielka przepuklina i chodzę w pasie przepuklinowym, boję się przerzutów bo miałam raka 2 stopnia i nie wiem co będzie dalej.Chemię i radioterapię skończyłam 22 grudnia, w lutym zrobili mi tomografię , wynik był dobry i co dalej? Może ktoś wie jak powinno przebiegać dalsze leczenie. napiszcie na adres basia131128@wp.pl

Gość dfsewq
:classic_cool:

Gość Dumzela
Zachorowalam w styczniu tego roku. Leczenie rozpoczelam w marcu po ustaleniu calej procedury leczenia. Polecam prof. Krzysztofa Bujko z CIO Warszawa Ursynow. Odbylam cykl 27 naswietlan, w 1 i 65 tygodni wspomagajaca chemioterapia w cyklach 96 godz. na oddziale. Nie bylam operowana. Teraz zyje jak na minie w ciaglym leku co spowodowlo rzut depresji. Jestem na lekach antydepresynych. Ostatnia morfologia jest slaba. Na dodatek zwolnino mnie z pracy. Jestem zalamana. Mam juz 56 lat. Jak ktos chce wiecej wiedziec o leczeniu zapraszam na priva.

Gość gość
Wiele dobrego słyszałam o leczeniu terapią hipertermii onkologicznej, oddziałuje na guz pierwotny, ale co chyba ważniejsze też i na przerzuty, polecić mogę ośrodek w Gdańsku. http://www.instytuthipertermii.pl

Gość gość
Dnia 17.07.2011 o 11:40, Gość rafix123 napisał:

Wiam ... Czy możesz powiedzieć jakie miałś odjawy. Boję się że mam podobny problem .bardzo mi zależy...

krwisty stolec, biegunka podwyższona temperatura, zawroty głowy