Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duch i mrok

Jak umiejętnie się uwolnić od znajomych ?

Polecane posty

Gość duch i mrok

doszło do tego, że jestem sam a reszta w parach, co jakiś czas usłysze głupi przytyk, że jestem sam, że jak będe miał laske to sam zobacze jak to jest ( to byla odpowiedz na to ze kumepl olala mnie w dlugii weeknd na ktory sie umawialiśmy ) itd...mam juz dosc ich jedyna bronia to atak na to ze nie mam kogos......meczy mnie takie towarzystwo...oni niy w zarty to obracaja a mnie juz skreca na ich widok...juz wole byc sam siedziec w domu i nigdzie nie wychodzic niz z takimi niby przyjaciolmi......nic w zyciu wielkiego nie osiagneli , mieszkaja z rodzicami ale wyznacznikiem " normalnosci " dla nich to miec kogos

Gość farmazony jakieś
to znajdz takich, ktorzy nie sa w parach i baw sie z nimi:)

Gość duch i mrok
tak tylko jak oziębić realcje z obecnymi ?Bo po co mi oni ? jak na każdą próbe zwrócenia im uwagi, że coś źle zrobili to słysze " że zazdroszcze imt itd "

Gość farmazony jakieś
wiesz poprostu jak beda cie gdzies zapraszac, powiedz ze masz inne plany juz, zacznij wychodzic z innymi, napewno masz kolezanki i kolegow niesparowanych z ktorymi mozna gdzies wyjsc

Gość dejot
najlepiej się ostro pokłócić , wtedy się nikt nie odzywa i sprawa sama się rozwiązuje