Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość racja........

Co zrobic gdy zalezy mi na facecie ktory mnie juz nie chce?

Polecane posty

Gość racja........

Gość tak tak tak***
Nic juz nie mozesz zrobic, tylko odejsc z godnoscią i nie ogladac sie za siebie 🖐️💤

Gość bcccc
jak mu zrobisz loda , to bedzie cie chciał

daj sobie spokój,o miłość nie można żebrać,na starą miłość najlepsza jest NOWA!!!pogoda i feremony na ulicy to Twoi sprzymierzeńcy,powodzenia. Na początek butelka wina i żałosny pełen wspomnień pijacki wieczór z przyjaciółką,a potem koniec i nowe życie!

Gość farmazony jakieś
łatwo wam mówic, jak ona jest zakochana to dopuki nie spadna jej klapki z oczu bedzie chciala go odyskac

Gość racja...........
tylko japrobuje tak 3 mc juz i nie moge zapomniec....zalosna syt

Gość nie żebrać o miłość
zasługujesz na faceta, który sam będzie o Ciebie zabiegał i będzie nosić Cię na rękach, nigdy nie zgadzaj się na związek, w którym ktoś będzie z Tobą z litości - to poniżające... Na pewno spotkasz kogoś, kto będzie wspaniały i cudowny i będzie Ciebie wart :) powodzenia :)

Gość racja...........
nie zebrac o milosc---> dzieki za te piekne slowa:) ...tyle ze ja juz stracilam nadzieje ze kogos znajde....

Gość nie kochal cie

to znaczy że twój czas nadejdzie!a tak na marginesie,musisz kogoś mieć?po co na siłę?masz znajomych,przyjaciół jakąś ekipę na wspólny wypad?pewnie tak,po co Ci facet???jak ktoś zjawi się godny uwagi,to działaj nie szukaj!!!

Gość nie żebrać o miłość
to nie są tylko piękne słowa :) UWIERZ W TO :) spójrz w lustro i powiedz sobie: "Jestem wspaniała i zasługuję na wspaniałą miłość i związek, mój mężczyzna będzie nosić mnie na rękach i uszczęśliwiać mnie na każdym kroku, a ja będę dla niego Aniołem" :) Wiem, że jak się jest zakochanym to wtedy trudno jest odkochać się z dnia na dzień... to wymaga czasu, będzie Ci łatwiej, jeśli znajdziesz sobie dużo zajęć, zapisz się na tenisa albo na kurs wspinaczkowy, poznawaj ludzi, zdobywaj przyjaciół - zobaczysz że jeszcze będziesz szczęśliwa :)

Gość racja.....
ja juz nie mam nadziei na nic...moje zyciue nie ma sensu ...nigdy sie tak mocno sie zakochalam i zdolowalo mnie tez to ze oboje chccielismy byc ze soba i nic z tego nie wyszlo:(

Gość racja.....
on nie pow ze mnie nie che ale skoro jest z inna to tak mysle to logiczne

Gość babki
nic juz nie rob odejdz z glowa do gory.

1. Nie proś go o miłość. ;) 2. Znajdź sobie jak najwięcej zajęć. Zapisz się na aerobik, język hiszpański, w weekendy wychodź z koleżankami do klubów. Łatwiej o nim zapomnisz i zdobędziesz szansę na poznanie nowego chłopaka. 3. Staraj się o nim nie myśleć, bo przez to zamykasz się na nowe znajomości.

Mi się udało odzyskać nie tracąc twarzy. Trwało to dłuższy czas, ale warto było:) Nie mogłam o nim zapomnieć chociaż zajęć miałam sporo. Żadne aerobiki, książki, praca, hobby nie pomagało. Imprezy tylko pogarszały sytuację. Podobno czas leczy z miłości, choć też nie do końca - czytałam posty osób, które są już kilka lat po rozwodzie i nadal cierpią. No i klin..:) klinem próbuj, otwórz się na innych - może pomoże