Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burag cukrowy

Dlaczego kobiety mówią bądź mężczyzną

Polecane posty

Gość burag cukrowy

Dlaczego kiedy facet płacze albo jest załamany albo straci pracę czy cos mu się nie uda to wtedy kobiety mówią mu weź się w garsć, nie bąź babą bądź mężczyzną. Kiedy natomiast kobieta płacze, jest załamany, nie zdała egazmiu to oczekuje że facet będzie ja wspierał, pocieszał, przytuli, pogłaszcze po główce. Gdyby jakis facet w takiej sytuacji powiedzial nie maż się, bąź kobieta zostałby uznany za ostatniego chama i buraka. Tak wygląda w praktyce cale to równouprawnienie.

Gość 225 letni klient
To się nazywa równouprawnienie selektywne :)

ale pleciesz:(. Kobiety uwielbiaja byc pocieszycielkami umartwinych facetow, takie matki polki;). Placzacy facet wzbudza instynkt macierzynski:P:D

Gość Wrom
Bo facet za pocieszanie kobiety w chwilach załamania zwykle dostaje jakiś "bonus" od niej a na odwrót lipa.

Gość burag cukrowy
Czy jakikolwiek facet kiedykolwiek powiedział do ciebie bąź kobietą? a faceci od kobiet słysza to niemal codziennie.

Gość Wrom
----------> burag cukrowy "faceci od kobiet słysza to niemal codziennie" Bez przesady mi nigdy żadna kobieta nie powiedziała abym zachowywał się jak mężczyzna czy podobne teksty.

Gość burag cukrowy
Miałem na myśli facetów z całego świata a nie że każdy facet słyszy to codziennie :D w każdym razie kobietom nikt nie powie bąź kobietą.

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
a jak ci sie niechce czytac to masz: "bo z chlopca ma wyrosnac mezczyzna odwazny, nieplochliwy, twardy itd.. a nie ciota.. facet to zolnierz, ktory nie boi sie niczego i z kazdym potrafi sie zmierzyc, walczyc o sprawiedliwosc, milosc itd.. " możesz sie pocieszyc, ze jak moj facet plakal - nie mowilam mu ze jest ciota tylko przytulilam

Gość burag cukrowy
Jesteś więc chlubnym wyjątkiem potwierdzającym regułę.

Zadna kobieta nie skrytykuje swojego mezczyzny za CHWILE slabosci, chyba ze ta chwila trwa 5 lat:P. Podobnie jak zaden facet nie bedzie wiecznie pocieszal swoje notorycznie placzacej partnerki. Sa przeciez jakies granice.

Gość bo to zła kobieta była........
:P Ja tak nie robię :)) Wiem że człowiek jest człowiekiem i potrzebuje pocieszenia, przytulenia :))

Gość Wrom
Wszystko zależy od powodu przez który facet płacze , no i jak często się to zdarza. Jak z błahego to bardzo szybko usłyszy od partnerki, że zachowuje się jak ciota.

Gość a no stąd że...
ech buraczku nie smutaj każdy czasem płacze nawet największy twardziel :)) Ja Ciebie tulam i pocieszam 🌼 ❤️ 🌼 będzie dobrze :))