Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki prezent od chrzestnej

jestem chrzestną, co kupic dziecku na komunię? obraz...

Polecane posty

Gość trelek
Święty obrazek z allegro:O Szczyt złego smaku, na dodatek żadna miła niespodzianka dla dziecka:OA dla rodziców kłopot gdzie owe cudo schować.

Gość Kulturalna przez duże K
Kopnięta jesteś?Musisz kupić rower albo laptop, jak jesteś chrzestną, jak nie chrzestną, to rolki albo aparat cyfrowy, mp3, biżyterię.

Gość Kulturalna a wiesz
ze komunia to swieto ?..a nie licytacja kto kupil lepszy prezent ?:)

Gość trelek
Można kupić coś ładnego i niedrogiego, zamiast miedzianego Jezuska:O A gdzie dziecko ma powiesić to cudo?

Gość mądry i niedrogi prezent
mój braytanek był zachwycony i zaraz na przyjęciu jeszcze zaczął testować zadania z tej książki: "365 eksperymentów na kazdy dzień roku" a rolki i mp3 leżały odłogiem! :-D Wszyscy byli zaskoczeni - pewnie łącznie z ofiarodawcami rolek i mptrójek. Mysleć, myśleć - a nie powielać głupie wzorce.

rower? laptop? Wy chyba zartujecie? komunia to jest swięto katolickie a nie jakies urodziny i upominek powinien sie bezposrednio wiązac ze znaczeniem tego dnia! pisma świętego nie będę kupowac bo ma ładne wydanie i dlatego myslalam o obrazach, zeby wisiał nad jego łozkiem i go strzegł

oczywisie ze bylam na innych komuniach to wam sie wydaje ze kazdy dzieciak to zapatrzony w te rozne mptrojki smarkacz a mój chrzesniak wie co to jest komunia i nie mowi o tym co dostanie tylko o tym jak bedzie w koncu mogł chodzic do komunii razem z dorosłymi

zrobisz mu obciach mimo ze pewnie bedzie udawal ze sie cieszy biedak

Gość Ratissssss
chora jesteś ;/ Chcesz kupić dzieciakowi na komunie jakiś śmieć ?Na co to komu?Co to dziecko z tym zrobi?Rzuci gdzieś w kąt?Będzie się tym bawić?;/;/ Lepiej daj dziecku dwie stówy i rodzice mu/jej kupią jakąś fajną zabawke ;/ Co to za frajda dla dziecka dostać kawałek szmelcu z allegro ;/

Gość Ratissssss
ja na miejscu tego dziecka bym się chyba popłakała że mnie chrzestna nie kocha i specjalnie mi kupiła brzydki prezent ;/ A głupi obraz wywaliłabym przez okno do śmieci ;/

Gość Ratissssss
Przecież to dziecko...;/ Jaką frajdę będzie mieć z tandetnego kawałka metalu czy chuj wie czego nad łóżkiem ;/ Myślisz że dzieciak to w ogóle będzie trzymał w pokoju ;/

Gość Ratissssss
Żadne dziecko nie chce dostać kawałka szmelcu..na dodatek takiego brzydkiego -bo żaden z tych obrazów nie jest ładny ani wartościowy;/-

Gość Ratissssss
Thiaaaa:D Kup mu mp3 a na jakiejś tam metce narysuj krzyżyk i będzie git :D położy mp3 koło łóżka też go będzie bóg strzegł :D

Gość Ratissssss
Thiaaaa:D Dzieciak pewnie nie ma roweru ani komputera ani nic a ta mu/jej kupi kawał kartki płótna czy chuj tam wie czego jeszcze ;/

Gość Ratissssss
To tak jak mi babcia kupiła na chrzciny-matko jak to dawno było- porcelanową stojąca lalkę ;/ zajebiście ...ciekawe co ja niby miałam z nią zrobić ??;/ bawić się nią na pewno nie ;/ Pomazałam jej twarz kredkami -bo ją malowałam- i ścięłam jej te złote loczki ...:D

Gość chcesz kupić religijny
Chcesz kupic dziecku cos religijnego? Ok. Niech będzie np ten obrazek w formacie A4 oprawione w ładna ramę - bo ta ikonka i ten obraz olejny sa brzydkie... Ale niech to bedzie tylko DODATEK do np mp3. Z mp3 dzieciak na pewno bardziej się ucieszy a dużo drożej cie to nie wyniesie.... Taki obraz chrześniak może doceni (jeśli w ogóle) dopiero po latach... Wcześniej przez pare lat bedzie miał do ciebie tylko żal.......

mysle ze 300 złotych rozwiązuje dylemat

Gość Ratissssss
Dokładnie :) Daj 300 zł niech sobie z tym robią co chcą :D i zobaczymy czy dzieciak będzie wolała jakieś katolickie śmieci od zabawek :D

ma komputer i rower, co do mp3 to nie wiem czy ma ale to jest ogolnie spokojne dziecko, siedzi ciagle po uszy w ksiazkach - ksiazki tez nie chce kupowac bo mogłabym trafic na taką którą juz ma a pieniądze to nie prezent :/

Gość e e e e
Ja bym się bała dać pieniądze, bo co, jeśli rodzice są tak samo religijni jak chrzestna i kupią jakiś krucyfiks????

Gość Ratissssss
Taaa...lepiej kupić mu kawał złomu ;/ który i tak trafi na jakiś pawlacz do piwnicy czy w kąt ;/ już lepiej kup mu tą książkę ;/ No chyba nie ma wszystkich książek świata że się obawiasz że za którą nie złapiesz on już ją ma ;/

Gość chcesz kupić religijny
To może jakąś np encyklopedie multimedialną? Albo przeciwnie - cos takiego, co go troche odciągnie od tych książek - bo dzieciakowi ruch tez jest potrzebny....

Gość Ratissssss
Nie ...pewnie kilka miliardów licząc na to że rocznie wychodzą setki...

Skrawku, no on sam w zasadzie nie ma aż tak strasznie wielu, kilka półek w sumie - ale sprawę komplikuje to, ze jego matka jest bibliotekarką, mały często chodzi do niej po szkole i tam czyta co chce

Moja siostra zamiast kupowac prezent, zabrala mojego syna na dwa tygodnie do Krakowa i Zakopanego. Wrocil zachwycony, pelen wrazen. Minal rok, a on czesto wspomina ta wyprawe