Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki prezent od chrzestnej

jestem chrzestną, co kupic dziecku na komunię? obraz...

Polecane posty

siedzi w książkach bo lubi :) kolegów ma, to jest malutkie miasteczko i obok las i łąki, często sie tam bawią razem a taka wycieczka to dobry pomysł, dzięki

Gość mloda andzelina dzoli
"A dlaczego ten chłopczyk siedzi cały czas "po uszy w książkach"? A może nie ma kolegów, nie jest lubiany przez inne dzieci? Tym bardziej trzeba mu kupić coś takiego, czym mógłby zaimponować rówieśnikom i razem z nimi się bawić. Poza tym jak można pozwalać, by dziecko cały czas tkwiło w książkach? To szkodzi na wzrok, na kręgosłup, wyrośnie z niego odludek i dziwak." to jest tak maksymalna głupota, że napisana jest chyba dla żartu prawda?

Gość e e e
Jak to czytam, to mnie złość bierze na głupie matki, co pozwalaja dzieciakowi cały czas siedzieć, siedzieć, siedzieć...Dzieciństwo jest po to, by biegać, bawić sie na powietrzu, a nie gnić w bibliotece i w kościele.

Gość mama Majki
święte obrazy, siedzenie przy książkach - toż ludzie nie odbierajcie dzieciom dzieciństwa. Kup rolki, rolki są najlepsze, a i nie kosztują zbyt drogo, najtańsze kupisz za 69 zł.

to jest malutka miescina, własciwie prawie wieś - mógłby na tych rolkach jezdzic po kocich łbach, ulicy z dziurami, nierownym chodniku albo łące :P

Gość Aparat cyfrowy to dobry pomysł
Ja jak byłam mała to też cały czas siedziałam nad książkami. Bo przecież nie mogę iść na dwór. Wszędzie wokół samochody, coś mnie potrąci, ktoś porwie. Efekt? Zepsuty wzrok, krzywy kręgosłup. Ponadto mam trudności w nawiązywaniu kontaktów z ludźmi.

Gość Kulturalna przez duże K
No,tak to jest, książki książkami, a życie życiem.