Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabcia kermitka

Czy bedac okrąglejsza dziewczyna mam szanse na przystojnego faceta ?

Polecane posty

Gość zabcia kermitka

chyba nie kazdy facet patrzy na wyglad ? mnie tylko przystojniacy sie podobaja nic na to nie poradze, ale jakos zaden nie chce mnie zauwazyc :-( dlaczego ?

Gość kilimana24
ile masz wzrostu i ile wazysz ??

Gość zabcia kermitka
mam 165 cm i waze 87 kg, mam troche kg wiecej ale jakims kaszalotem to nie jestem na szczescie ;-) jednak mezczyzni ktorzy mi sie podobaja jakos nie zwracaja na mnie uwagi:-(

nie panikuj znajdziesz swojego przystojniaka ja znalazlam a wazylam 99 przy wzroscie 168

Jesteś gruba:O Nic dziwnego ,że nie zwracają uwagi.Nie chce być nie miła ,ale powinnaś schudnąć chocby dla zdrowia.

Gość hhhhhmmmmmmm.......
jak ja miałam 87 kg i 175 cm to byłam dużaaaa ale straciłam 25 kg i jest super he he, a tak szczerze ro będzie ciężko lżejsi miajął lżej :D

Gość zabcia kermitka
ale jak mozna kogos dyskryminowac ze wzgledu na jego wage, to tak jak rasizm :-( nie wierze w to ze faceci sa tacy plytcy bo dla mnie ocenianie po wadze czy figirze to plytkosc :-o

Gość kilimana24
przestańcie ją bluzgać zwłaszcza mężczyźni co Wy tacy idealni jesteście to co robicie na damskim forum ,bo kafeteria jest z reguły dla kobiet , sama nie wiem co to się dzieje w tym społeczeństwie, dziewczyna czuje sie zakompleksiona ,a wy ja ludziska dobijacie echh zero współczucia i inteligencji w waszym zachowaniu Kochana nie przejmuj się jak będzie Ci pisany to go znajdziesz, np mam kolege ,który jest atrakcyjny ,a nie interesuja go szczupłe twierdzi ,ze nie ma jak to okrąglejsze poniżej 75 to nie dziewczyna dla niego :) pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość włosnaPaszce
alem ważysz prawie 90 kg! to otyłosć jest. Ja ważę 55 kg/163cm i jestem w załamce, bo zzawsze miałam 51kg. Schudnij i życie się odmieni, zacznij biegać, rower na małym obciążeniu, steper sobie kup, cokolwiek, poza tym lato, trzeba ubrać bikini, nie korci Cie żeby schudnąć?

Gość gruba dupa zciebie
ty hipokrytko, spierdlalaj stad, sama chce tylko ladnego ale zeby ladni faceci nie patrzyli na wyglad wiem ze to prowokacja ale jak nie to jestes kaszalotem!!!

co za bzdura :/ \"mi sie podobaja tylko przystojniacy\" :/ co Ty szukasz modela z cosmopolitana?! i co sie głupio pytasz czy nie wszyscy faceci patrza na wyglad, przeciez jestes tak samo pusta jak oni :] i zapamiataj raz na zawsze, KAZDY, niezaleznie od płci najpierw zwraca uwage na WYGLAD! tak juz mamy i tego nie wykorzenimy, czysta psychologia i tyle. podswiadomie oceniamy nieznajomych ludzi tylko i wyłacznie na podstawie wygladu!!!!!!! pozniej dopiero cała reszte. jedyna roznica jest taka ze dla jednych liczy sie TYLKO I WYŁACZNIE WYGLAD a inni szukaja wspolnych zainteresowan itp. ale niezaleaznie od tego, nikt z nas nie bedzie szczesliwy z osoba ktora kompletnie go nie pociaga fizycznie, nawet jezeli niewiadomo jak by sie ze soba swietnie dogadywali.

Gość casa-novaa
nietesty 87 kg wagi to za duzo . Musisz schudnąc przynajmniej 15 kg .

Gość włosnaPaszce
ja bym schudła 37 kg i wtedy bym się czuła dobrze. :( eh

Gość zabcia kermitka
dlaczego ludzie jestescie tak plytcy a zwlaszcza ten debil jarek i jacek. to ze mnie podobaja sie tylko przystojni nie swiadczy o tym ze jestem pusta jak wogole smiecie tak mowic :-o i w zwiazku z tym mam byc cale zycie nieszczesliwa bo wg waszej rady mam byc z facetem ktory tez bedzie wiekszy ? :-o jest taka roznica ze kobieta majaca troche wiecej cialka wyglada na prawde apetycznie a gruby facet jest oblesny i nic tego nie zmieni taki mnie obrzydza i moze byc kolega ale nic wiecej. mnie podobaja sie przystojni ale niestety tacy jakos nie chca na mnie spoglądać :-(

Oczywiście ,że mogą sie podobać dziewczyny, które mają TROCHE więcej ciałka ale Ty jesteś OTYŁA. Nie musisz być całe zycie nieszczesliwa, może po prostu schudnij?

Gość casa-novaa
nie 37 kg . By byc atrakcyjna wystarczy ze bedziesz wazyc 70 -75 kg .. Niestety przy twoim wzroscie wiecej niz 75 kg tracisz na atrakcyjnosci . NIe kazda laska musi wazyc 50 kg , ale chorobliwa otylosc nie jest dobra.

Gość no nie mogę teraz
haha żabciu śmieszna jesteś, nie zapewniam Cię ze jest na odwrót to gruba baba jest obleśna

Gość casa-novaa
gdybys wazyla 75 kg straciłabyś na trakcyjnosci 2 x Powyzej 75 kg utrata atrakcyjnosci , nie rosnie liniowo ale logarytmicznie czyli wazac 90 kg tracisz na atrakcyjnosci 8x . Do 75 kg utrata atrakcyjnosci nie jest tak raząca jak powyzej tej wagi . Sprobuj wiec zrzucic 15 kg , a od razu bedziesz szczesliwasza. Moglbym chodzic z laska ktora ma maksymalnie 70 -75 kg wagi i 165 cm wzrostu , ale niestety taka co wazy 87 kg odpada

Gość to jest tak
jestem dziewczyną ale przyznam rację facetom tyle kg to prawdziwe upasienie i przy takim wzroście nie bedziesz atrakcyjna dla nikogo :( nawet dla tych co wola okrąglejsze dziewczyny to powinnaś ważyć maksymalnie 70-72 kg a już i tak nadwaga byłaby znaczna

No własnie o to mi chodzi ,nie wiem kto autorce wmówił,że dobrze wygląda,ale ten ktoś zrobił jej krzywde:O

Gość trelek
Prowokacja jak 150 a wy się podniecacie:P A Ty żabcia schudnij bo na zawał zejdziesz.

Gość kasqqqa
ja was nie rozumie jak mozna patrzec na wyglad najwazniejsze jest serce nie uwazacie? zle sie czujesz, zabierasz sie za siebie i odchudzasz, jesli nie masz silnej woli zn ze nie czujesz sie tak zle. waga nie ma znaczenia.

Gość Jesteście śmieszni
No jasne że masz. Ja wazyłam 81 kg przy 162 cm No i schudłam i waże teraz 68 kg przy 165 :) Ale zrobiłam to dla siebie... Ale nie wazne... mam dużo znajomych które sa bardzo kragłe a maja ładnych facetów którzy kochaja je za to jakie sa a nie jak wyglądają Owszem masz nadwage ale to juz od cb zalezy czy schudniesz...

Gość Pogromca grubych fok
Zdaje mi się że polowania na wieloryby zostały oficjalnie zabronione

Gość gość
"Zostawcie Titanica, nie wyciągajcie go":)Autorka tematu to hipokrytka w najczystszej postaci :) hhehehe

Gość Lorenzo01
Naprawde nie chce Ci sie ruszyc doopy i schudnac, zamiast sie uzalać na forum ? No tak bo łatwiej jest tu napisać, niż isc pobiegać i wdrożyć dietę. Takie myślenie to jest hipokryzja lvl 1000000