Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukzie

nie podobaja mi sie chude dziewczyny

Polecane posty

Gość ukzie
kraglosc to tez wieksze piersi . Poza tym wesmy taka sonnet . Ona ma duze , a mi sie nie podoba , bo jest za chuda ...

Gość ukzie
55 kg sama mam 170 cm, 55kg sorry za pomylke , ale dla 170 cm wzrostu mialo byc od 60 - 65 kg optymalna waga te 55 - 60 kg dotyczy kobiet z nizszym wzrostem ) (160 -165 cm )

Gość nie wszystkie zdjecia sie
wyswietlaja. wlasciwie tylko 3 - ta chuda babka, allison w koszulce i spodniach oparta o jakas barierke, i jeszcze jedno jej zdjecie bardziej 'sypialniane' na pierwszym wyglada naprawde ok, na drugim jest troche 'duza'

Gość faralia
ta alison z pewnoscią nie waży 50 kg tylko sporo wiecej . JEst zbudowana i kosci nie widac u niej .

Gość allison jest niezla
ale na tym slideshow na youtubie niestety widac na niektorych zdjeciach, ze ma wystający, miękki brzuszek :( fee.... dziewczyna ładna nawet, ale jak na takie normalne standardy, codzienne, a nie na panienke z jpga ;) Takie muszą być doskonałe, idealne, a Allison taka nie jest, mimo ze w realu niezła by z niej byla laska.

Gość giniaminia
A jak dla mnie to ta Alisson właśnie jest szczupła, na większosci zdjęć ma super plaski brzuch, a ja mam wystający i nie mały wcale choć autor uważa, że przydałoby mi się 5 kg więcej:P