Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku co robić co co co

CHOLERNY BALON !!!!!!

Polecane posty

Mam ogromny brzuch 😭 I to nie jest tłuszcz, tzn. żadne miękko zwisające fałdy :D , a wielki, twardy balon jak w końcowych miesiącach ciąży! Nawet jak trochę opadnie, to każdy posiłek, czy napój, powoduje natychmiastowe jego wydęcie :( Ludzie mi miejsca ustępują w autobusie, kurwa :( Do tego mam wrażenie, jakbym była wypełniona gazem, ciągle chce mi się puszczać bąki. Jak oddaję stolec, to zawsze parę pierwszych sekund uchodzi ze mnie mnóstwo powietrza :( Wybaczcie obleśne szczegóły :P Co robić? To znaczy, że mam coś nie tak z jelitami? Mam brać jakieś leki, pić zioła? :(

Activia, suszone sliwki, rodzynki. a najlepiej to zrób sobie lewatywę. zadziała.

Lewatywę, powiadasz? Tak sama w domu? To bezpieczne?

TAK BEZPIECZNE!TYLKO RAZ NA POL ROKU CZY NA NIE WIEM ILE-GDYZ JAK ZA CZESTO SIE ROBI TO JELITA SIE ROZLENIWIAJA ....I NIE CHCA PRACOWAC.dUZO JESZ?SLODYCZE?MASZ NADWAGE?ZAPARCIA? RADZE CI JESZCZE DO KAZDYCH POTRAW DODAWAC SIEMIE LNIANE-TAKIE ZIARENKA.A JAK JESTES Z TROJMIASTA TO ZAPRASZAM NA MASAZ GLEBOKI BRZUCHA-PRZYSPIESZAJACY PRZESUWANIE SIE MAS KALOWYCH W JELICIE GRUBYM.POZDRAWIAM

Gość dluga rzesaa
nie jedz kapusty :p

HEHEH:)MYSLE ,ZE HYDROTERAPIA JELITA GRUBEGO BYLABY OK.ILE MASZ LAT?

nie jem kapusty wcale :D nie jem dużo, słodyczy wcale, jak zdarzy mi się czasem przesadzić z jedzeniem, to raczej jest to np. pizza... nadwagi nie mam chyba :( nie jestem z Trójmiasta niestety :(

Gość proponuje wizyte
u lekarza

Espumisan? To jest bez recepty? Mam 28 lat. Na czym polega ta hydroterapia i gdzie można ją wykonać? Mieszkam w Poznaniu. Bardzo dziękuję za wszystkie Wasze dotychczasowe wypowiedzi :)

Ta lewatywa mnie przeraża :D Ale co tam, spróbuję :)

NO TO JEST TAKA JAKBY LEWATYWA TYLKO BARDZIEJ FACHOWO-PONOC WSZYSTKIE KAMIENIE KALOWE ZALEGAJACE WYPLUKUJE.MOJEJ KOLEZANKI MAMA CHODZILA NA TO-SCHUDLA,PRZYSPIESZYLA JEJ SIE PRZEMIANA MAT.I BYLA MEGA ZADOWOLONA

O, dziękuję :) To ja bym się na to chętnie przeszła, bo sama w domu się boję :D Zaraz poszukam, gdzie to jest w Poznaniu (jeśli jest).

Gość idz na usg
to moze byc cysta olbrzymich rozmiarow, moja kuzynka tak miala, miala brzuch jak w ciazy po badaniach okazalo sie ze to cysta, trzeba bylo wyciac

Gość kup espumisan bez recepty
i z lewatywą daj sobie spokój. lepiej idź do lekarza, zrób usg, próby wątrobowe.

Gość To proste.
Masz niewłaściwą, patologiczną florę bakteryjną, która przerabia to co jesz na gaz. Może pomogą probiotyki i trochę kiszonek (kapusta i ogórki).

Gość dziękuję za wszystkie rady
:)