Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zmiana pracy

Praca w Raiffeisen Bank Polska

Polecane posty

Go艣膰 zmiana pracy

Hej! Szukam informacji na temat pracy w raiffeisen. Nie og臋 znae艣膰 偶adnych informacji w sieci na temat pracy w tym banku. Czy kto艣 mo偶e mi napisa膰 cokolwiek na temat pracy w tej instytucji. Interesuje mnie przedewszystki wysoko艣膰 podstawy + premia na stanowisku doradca klienta, atmosfera i plany czy s膮 realne do zrealizowania. Z g贸ry dzi臋kuje i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zmiana pracy
Niemo偶liwe naprawd臋 nikt nie pracuje w tym banku??? Prosz臋 o rad臋 czy warto tam si臋 przenie艣膰? A mo偶e kto艣 ma kogo艣 znajonego kto tam pracuje lub pracowa艂 napiszcie co wiecie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnoszeeeeeeee
te偶 mnie to interesuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hejkuk kejkum
dajcie maila albo gg to cos wam napisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmiana pracy
hejkuk kejkum to moj adres maza1208@o2.pl napisz prosz臋. Z gory dziekuje i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kulotorek1
ja r贸wniez jestem zainteresowana oferta tego banku - jak tam jest?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podnosze111

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak偶e
szukam informacji na temat pracy w tym banku... Prosz臋 o wszelkie informacje… Zastanawiam si臋 nad podj臋ciem tam pracy. Na jakim艣 forum czyta艂am 偶e atmosfera jest tragiczna, ale nic wi臋cej nie by艂o. Dzi臋kuje za wszelkie informacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czarny.sweterek
Ja tak偶e szykuj臋 si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 w tym banku. Czego mog臋 si臋 spodziewa膰? Czy trzeba odgrywa膰 scenki? I jaka jest podstawa 偶ebym wiedzia艂a ile powiedzie膰 jak zapytaj膮 ile chce zarabia膰? Doradca klienta… z g贸ry dzi臋kuje za wszystkie odp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
w moim oddziale atmosfera jest spoko, nie ma wyscigu szczurow, nacisk na jako艣膰 a nie na ilos膰,chociaz wiadomo,ze im wiecej sprzedasz tym wiecej zarobisz ( prowizje s膮 niez艂e ). Co do planow-jak wszedzie w sprzedazy, s膮 i w Raiffeisenia, ale naprawd臋 nie sa duze, w porownaniu z innymi bankami. Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
ja na rozmowie nia mialam scenki, ale wiem,ze inni mieli. podstawy sa rozne , w zaleznosci od tego co sob膮 reprezentujesz;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmiana pracy
o ericaaaaa to pierwsza pozytywna wypowie膰 o tym banku pocieszy艂a艣 mnie. Zdradzisz wysoko艣膰 podstawy czy jest sta艂a czy dostaniesz tyle ile krzykniesz? Obecnie zarabiam jakie艣 3000-3500 czy u was tyle uda mi sie wyci膮gn膮膰. mo偶e napisz mi wi臋cej na maila maza1208@o2.pl. Pozdrawiam i dzi臋kuje za wypowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
zalezy czy to ma byc detal, mikro czy middle market. Wiadomo,ze najwiecej zarobisz w przedsiebiorstwach. Powiem Ci,ze podstawy s膮 naprawde rozne, sa ludzie ktorzy w detalu zarabiaja 2 kola, a sa i tacy ktorzy zarabiaja ponad 10.Idz na rozmowe i sama sie przekonaj ,co s膮 w stanie Ci zaoferowac;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
jesli masz doswiadczenie to uderzaj od razu do firm, jasne. Co do premii- jest do wysokosci podstawy na stanowisku eksperta i specjalisty. Prowizja bez zadnych limitow. Mnie po pierwszej rozmowie od razu zaprosili na rozmowe dotyczaca warunkow pracy -dokladnie co mam robic i za jaka stawk臋. Zobaczysz co Tobie zaproponuj膮. A jesli chodzi o realizacje plano-jak najbardziej do zrobienia, bo nie sa duze, a Bank ma ciekaw膮 ofert臋, szczegolnie dla firm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmiana pracy
No mam do艣wiadczenie w obs艂udze firm. Ale wiesz jak to jest by艂o takie og艂oszenie, a w moim regionie nie ma ich jednak za wiele… Mia艂am pierwsz膮 rozmow臋 w oddziale potem telefoniczna z kadrami i teraz zn贸w do oddzia艂u mam i艣膰, mam nadziej臋 ze to ju偶 ostatnia. P贸jd臋 zobacz臋 co mi zaproponuj膮 i zobacz臋 czy si臋 decydowa膰. Ericaaaaa a napiszesz mi jaka jest hierarchia stanowisk u was np. najni偶sze to doradca potem….

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
dziwnie troche...pierwsza rozmowe mialam z dyrektorem placowki ,i przyszla bezposrednia przelozona, drug膮 juz tylko z ni膮. Hierarchia : doradca, specjalista, ekspert. Awanse wewnatrz jak najbardziej mo偶liwe, na wyzsze stanowiska nawet zbytnio nie rekrutuj膮.Skad jestes? Bo widzisz,ja tak zachwalam ,a moze sie okazac,ze ja akurat mam szczescie, w sumie wszystko zalezy od ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmiana pracy
Jak jeste艣 zadowolona to dobrze 偶e chwalisz. Ciesz臋 si臋 偶e dobrze Ci si臋 pracuje, wiem 偶e praca odbija si臋 na reszcie 偶ycia. Jestem z 艂odzi, a Ty? Tak Ci臋 zam臋czam pytaniami, ale nic nie ma w necie na ten temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ericaaaaa
ja z wroc艂awia.Prawda jest taka, ze jesli nie sprobujesz to sie nie dowiesz. Jesli obecna praca Ci nie pasuje ,to probuj si艂 gdzie indziej. Ja s艂ysza艂am opini臋 ,ze po pracy w Rajfie wezm膮 Ci臋 do pracy wszedzie, bo jednak to zupe艂nie inne standardy niz jakis getin, lukas czy millenium. Trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zmiana pracy
Ericaaaa ja te偶 pracuje w takiej firmie podobno po pracy w kt贸rej nie ma problemu ze znalezieniem pracy, ale okazuje si臋 ze nie w Polsce firma nie jest znana, tylko w europie… Kole偶anka w posz艂a na rozmowie na jak膮艣 asystentk臋 a zaproponowali j膮 menagera dzia艂u. No zobaczymy jak b臋dzie bo mo偶e w og贸le nie b臋d膮 chcieli…. Ericaaaa 偶ycz臋 Ci powodzenia odezw臋 si臋 jeszcze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy kto艣
napisze co艣 jeszcze o pracy w tym banku...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Troszk臋 tutaj ma艂o tych opinii ale widz臋 偶e sporo jest takich niepewnych tych post贸w. W takim razie 偶eby rozwia膰 wasze mo偶liwo艣ci zamieszcz臋 tylko link http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,21133 (bez spacji)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy mia艂 kto艣 mo偶e sta偶 w Raiffeisen banku?

Udost臋pnij ten post

je艣li chcesz zmieni膰 swoj膮 prac臋 zr贸b to ju偶 teraz! poszukaj czego艣 na rekrutacyjnarewolucja.pl! strona z wieloma ofertami, zajrzyj i sprawd藕 na prawd臋 warto!

Udost臋pnij ten post