Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimka....z

ludzie!odpowiedzcie mi!bo oszaleje!

Polecane posty

Gość a moze ty sie dziwnie ubierasz
a moze ty sie dziwnie ubierasz ... tak zwyczajnie, jak sama piszesz, zwykle dzinsy i szerszy tshirt. to pewnie nie wyglada fajnie

no tyłek może i masz,ale to nic strasznego!!!wręcz przeciwnie wielu facetom się podoba,a jak się ubierasz?jak ciocia kocia?no bo na imprezę raczej można coś bardziej sexi założyć,piszesz że jeansy i koszulka,może zbyt małomiasteczkowo?popieram przedmówcę z tym makijażem,przyda się tylko bez przesady,żeby kogoś nie wystraszyć

Gość pseudonimka....z
tak moge wrzucic fote tylko dajcie namiar na jakis serwer bo raczej nie korzystam z takich rzeczy moje wlosy.. coz... nie wyobrazam sobie ich pofarbowac lub chocby pasemek zrobic- naturalne sa moim zdaniem w porzadku, odcien ciemny blond ale wlasnie slusznie wspominacie ze faceci czesto leca na te fabowane co do imprez to ja chodze z jedna kolezanka tylko jedna bo inne nie maja czasu

Gość jjjioj
dawaj fotke!

Gość jjjjjjjjjjjjjj
Na farbowane (zwlaszcza jakeis pasemkowe borsuki) to i tak same buraki leca.

Gość no pokaz zdjecie
wrzuc na fotosik.pl

Gość pseudonimka....z
t shirt nosze nie taki luzny jak dla facetow tylko przylegajacy - podkresla mi biust i talie tak chodze na sportowo,ale czy musze zakladac kiecki zeby miec faceta? poza tym idac na impreze tez ida w jeansach i t-shircie bo chce tam swobodnie tanczyc- funky rnb- a nie mezyc sie w szpilach..

myślę że kolor włosów nie jest głównym problemem,podejrzewam że nawet Twój wygląd nie jest,może rzeczywiście za mało uśmiechu,pewności siebie,poczucia że jesteś atrakcyjna,nikt nie lubi zakompleksiałych,a może za bardzo szukasz?

ale zwykłe jeansy i tshirt też może być sexi!!!nikt nie mówi o szpilach czy krótkich kiecach!!!chodzi o to coś.

Gość pseudonimka....z
nie wiem czy chodzi Wam o marke tych jeansow ze mowicie "malomiasteczkowo" mam takie jedne na impreze akurat Wranglera bo mi w nich najwygodniej a T-shirty sa z nadrukami czasem z New Yorkera jakies kupie zawsze maluje rzesy, daje troszke cienia uzywam podkladu i blyszczyka rozu nie mam wlosy nosze zawsze rozpuszczone a usmiech,,no mowilam ze taki sobie jest... po co pokazywac zeby caly czas..

Gość pseudonimka....z
wlansie ja w ogole nie szukam na imprezie faceta teraz mnie naszla taka rozkminka ze nikogo do tej pory nie poznalam' ja sie bawie na tych imprezach,tancze i w ogole jestem wesola szczerze to tancze i nie patrze na innych bo chce sie wytanczyc a podobno kontakt wzrokowy najwazniejszy...

nie,nie nie!!!marka nie ma nic do rzeczy,chodziło mi raczej o to czy nie sięgają wyrzej pępka a tshirt poniżej kolan,marka nie ma znaczenia,moim zdaniem,a dobre firmy mają maleńkie logo bo liczy się jakość

pseudonimka, przestań przecież oni wszyscy się tu z Ciebie podsmiewują, daj spokój, bądź sobą, wrzuć na luz...

a może ktoś stoi w kącie i na Ciebie patrzy,czekając na jedno Twoje spojrzenie>???żeby było wiadomo że go zauważyłaś?postaw się na miejscu facetów,nie jest wcale tak łatwo zdobyć się na odwagę(a nie każdy facet jest odważny)a jeśli ta druga osoba go nie zauważa bądż olewa jest jeszcze trudniej,dobra dawaj zdjęcie

Gość pseudonimka....z
wklejam zaraz foto sorry za wystroj

Gość pseudonimka....z
musze aktywowac konta. jeszcze moment

Gość pseudonimka....z
jest prob;lem z linkiem dajcie jakis inny sewer byl taki.. rapid shire czy cos takiego co sie tylko fotke wrzucalo i juz

tak jak myślałam,to nie wygląd jest Twoim problemem,a wszystkimi chamskimi komentarzami,jeśli będą,nie praejmuj się,oni wyglądają znacznie gorzej :p

bede szczra wedlug mnie jestes bardzo zwyczajna-nic w tobie nie ma :( i zdecydowanie zrobic ocs z wlosami-cos modnego niezbyt ladnie sie usmiechasz torebka beznadziejna cialko w porzadku

Gość szału nie robisz

Gość pseudonimka....z
co do wlosow to wybaczcie ale teraz modne sa albo farbowania albo grzywki jestem przeciwniczka wszelkich farb na wlosach ,tipsow,solarium etc wiec to odpada a co do grzywki to nie pasuje do mojego ksztalty twarzy, bo mi ja skroci i bede wygladac jak z garnkiem na glowie chyba ze macie inne propozycje usmiecham sie tym co mam,zęby Bozia dała jakie dała....ehh

Gość ..ojej..
moim zdaniem fantastyczna dziewczyna, która ma dobrze poukładanie w głowie i atrakcyjna . Młodziuka jesteś przeciez i świat przed tobą.! Po prostu normalnych facetów mało i tyle a ajk sa to sie chowaja bo im sie wydaje ze takich jak Ty to nie ma :) Pamiętaj jak sie na cos czeka to potem zazwyczaj sie okazuje że było warto :) Nie przejmuj sie nic :)

Gość no pokaz zdjecie
dlaczgo w łazience wisi zdjecie z komuni??:o

ale nie jest tak żle żeby nikt się nią nie zainteresował!!!ludzie jak panny co niektóre chodzą ubrane,to woła o pomstę do nieba"!!!a one mają branie,kaszaloty noszą krótkie bluzki,tłuszcz im się wylewa ale nie są same(tak na marginesie co ci faceti w nich widzą?kijem bym nie tknęła bo wyglądają jak lachony)Ty masz problem w środku,to moje zdanie nie musicie się zgadzać,ale proszę uszanować

Gość pseudonimka....z
dziekuję za wszelkie opinie i rady:) lazienka nie jest moja, ale to na pewno nie fotka z komunii:D