Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimka....z

ludzie!odpowiedzcie mi!bo oszaleje!

Polecane posty

po prostu tak bywa!!!!!! nie trafilo jeszcze na Ciebie na mnie tez nie tzn Ci co mna sie interesuja mnie nie interesuja i na odwrot generalnie ostsnio sporo spotykalam sie z facetami poznanymi w sieci i tez nic z tego nie ypalilo poczekaj jeszcze a ile masz lat>???

Gość Margeritka*****
O dokładnie mam podobną fryzurę jak w pierwszym linku :P Tylko moje włosy są kruczo czarne :P Czasem są proste a nieraz robie fale albo loczki zależnie od humoru :P Cóż kobieta zmienna jest :P Codziennie inaczej...

Gość pseudonimka....z
zalaczone fryzury są swietne :) szczegolnie podoba mi sie ta 1. :D tylko czy te panie nie maja po prostu cienkich wlosow i dlatego wyglada to "lekko" ? poza tym widze ze gdzieniegdzie są podtapirowane :) mam 22lata :)

Bólem jakiej kolwiek fryzury jest fakt ze trzeba poświecic jej minimum 5 minut aby jako tako wyglądała. Podejrzewam ze teraz tylko suszysz lub czekasz az same wyschną i juz...

to moim zdaiem za bardzo sie tym przejmujesz:) ja mam 24 lata co innego gdybys miala 30lat na pewno neibawem ten Twoj stan sie odmieni:)

Gość Margeritka*****
Ja mam fakt cienkie włosy ale fryzjerka mi odpowiednio wycieniowała, tak że sprawiają wrażenie, że jest ich więcej... Nie bój się grzywki, przecież włosy szybko odrosną...

Gość pseudonimka....z
zgadza sie:D myje i same schna :D he he :) dziewczyny jestescie swietne!:) heh 22 lata mam i od 16 miesiecy nic...a nic

a ja właśnie postanowiłam ze w przyszłą srode ide do fryzjera,obciąc tak na długośc do szyi i moze jakas grzywa na bok...zobacze...bo ja tu doradzam :P a sama mam fatalny fryz w tej chwili...kucyk od dwóch lat heehee

super te fryzury, zwłaszcza pierwsza :) sama pomyśl autorko o ile lepiej będziesz wyglądała z takimi fajnymi lekkimi włoskami :) dużo weselej i ładniej :) Ja też całe życie nosiłam włosy do łopatek, bez grzywki, z przedziałkiem. Po maturze (rok temu) obiecałam sobie radykalną zmianę, miałam już dość monotonnych, ciężkich włosów, więc zrobiłam sobie prostą grzywkę (choć kiedyś obiecywałam sobie, że grzywki nigdy nie będę miała :P ), zafarbowałam i wycieniowałam. Wyglądam zupełnie inaczej, każdy mówi że korzystniej a ja też lepiej się czuję że po tylu latach patrzenia na tą samą fryzurę mam wreszcie coś innego. Teraz już wróciłam do naturalnego koloru (coś jak mleczna czekolada...) i powoli myślę nad czymś nowym - chcę znów zafundować sobie coś kompletnie innego, ale jeszcze nie jestem pewna co dokładnie :)

Gość pseudonimka....z
mam nadzieje ze bedziecie zadowolone z fryzurek:) dzieki:) ja sie mocno zastanowie nad wlosami buziaki :)

Gość Erast
Pseudonimka - Z tego co zrozumiałem - miałaś partnera przez 2 lata i "tego" nie zrobiliście?