Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jakim czasie

po jakim czasie po nie wystąpieniu okresu

Polecane posty

Gość po jakim czasie

zaczęły Wam się typowe objawy ciąży?

Gość konta
To zalezy tylko iwylącznie od Ciebie, objawy to sprawa indywidualna... Ja mialam je tak po miesiącu i to takie wręcz książkowe, z wszystkich objawów brakuje mi tylko bulów glowy, ale Ty możesz mieć zupelnie inaczej... nie warto się nawet sugerować sugestiami...

U mnie jedyny objaw to brak okresu.Dopiero gdzieś w 4 miesiącu przyszedł bół piersi.

u mnie pierwsze sygnały pojawiły sie kilka dni przed terminem @: bolące nabrzmiałe piersi z widocznymi żyłkami, częste bieganie siusiu, wstręt do kawy i dużo mleczno-białego śluzu...:)

Gość po jakim czasie
:), bo tak ise własnie zastanawiam, co prawda okres spoznia mi sie dopiero 4 dni, ale jakaś nadzieja we mnie kiełkuje, tylko że zawsze przed okresem juz 2 tyg miałam nabrzmiałe piersi a teraz nic

jak Ci się spóźnia okres to zrób test, powinien być już wiarygodny... chyba że już robiłaś...:)

Gość po jakim czasie
dzisiaj po pracy robie, troche sie boje, troche chce:), mam 23 lata :), z chlopakiem ostatnio średnio, a ja chce tą kruszynkę:)

Gość Ty chcesz ale czy on też
??? :)

Gość po jakim czasie
on nie wiem, jakbym była wciązy to nie tylko moja wina bo specjalnie nie wpadałam, więc nikt mi nieczego takiego nie zarzuci- nawet jak nie chce to nie usune, a jest na tyle odpowiedzialny że nawet by tego nie chciał