Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juskji

umieram! bol pomocy

Polecane posty

Gość juskji

dzis dostalam okres strasznie mnie boli

no-spa - mi nie pomaga lub ibuprom x6 - pomaga zawsze

Gość juskji
nie mam nic takiego pod ręka, mi nie pomaga apap ale wzielam go ;(

Gość a mozze takk
mi od kilkunastu lat nic nie pomaga... jednak gdybym miala polecic to po pierwsze zakup poduszki elektrycznej i lezenie na niej plackiem po drugie pyralgina w czopkach...jak sie czlowiek po tym wysra za przeproszeniem bol jest znacznie mniejszy nie wspominajac juz nawet o samym przeciwbolowym dzialaniu tych czopkow po trzecie efferalgan z CODEINĄ..ten rozpuszczalny na recepte po wielu latach odkrylam ze przy bardzo silnych bolach miesiaczkowym bardzo waznym jest by miec puste jelitka, wiec jak tylko zaczyna bolec zaladowac czopek

Gość frtutr
jestescie pewne ze mam przykkladac gorace a nie zimne?

Gość a mozze takk
oczywiscie ze tak powaznie polecam ci poduszke elektryczna ma ona mozliwosc stopniowania temperatury...po 5 , 10 minutach lezenia na takiej poduszcze bol jest znacznie slabszy

Gość a mozze takk
jezeli jestem poza domem to nalewam gotowanej wody do plastikowej lub szklanej butelki wkladam ja do skarpetki zeby nie parzylo i przykladam do brzucha...to nieopisana ulga

Gość frtutr
no ja mam poduszke elektryczną, tzn kocyk, spróbuje dziekuje

Gość a mozze takk
prosze, oby tylko ci pomoglo dla mnie okres to dwudniowy koszmar,wymioty, wicie sie z bolu i jęki :( wiec wiem jak to jest

Gość a mozze takk
ja krwotoku nigdy nie dostalam, wystarczy uzywac poduszki umiarem

Gość okresowka
glen b wyobraz sobie ze po twoim wacku przejechal walec a pozniej sobie wyobraz ze ktos chce ci go masowac OK???????????????????? a jak juz bedziesz mial pelny obraz bolu okresowego w swojej malej główce pierdolnij z rozpędu w sciane

Gość niedoświadczona1
Mnie też nic nie pomaga, jak już boli, dlatego zawsze biorę ibuprom max albo 2 zwykłe jak tylko zaczyna mnie tak lekko ćmić w podbrzuszu albo nawet jeszcze nic nie czuję, ale wiem, że mam iść do pracy, to łykam rano i już.Jak nie zdążę, to tragedia...Nie nadaję się do pracy ani do niczego w ogóle przez pierwszy dzień...Ta metoda działa tez u mojej siostry.