Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana 28

Matko, ale jestem zaniedbana!!!!!!

Polecane posty

Gość zaniedbana 28

O ja nie mogę. Urodziłam 3miesiące temu. Wczoraj były chrzciny mojej córeczki. Oglądam właśnie zdjęcia i o Boże!!! Co się ze mną stało??? Poleciałam się zważyć i dokładnie obejrzeć w lustrze. Ważę już 66kg, po ciąży schudłam 14kg. Ale i tak jestem dosyć otyła. Włosy jakieś wypłowiałe, ciało straciło sprężystość. Na twarzy wypryski, brwi zarośnięte.... Niedługo wracam do pracy, ale jak oni mnie tak zobaczą... POMOCY!!! Poradźcie jak moge się zmienić w krótkim czasie co zrobić? wczoraj bratowa nawet była w lekkim szkou... ja zawsze zadbana, pełna wigoru, a teraz taka pulcheria;/ bratowa: dziecko dało ci się we znaki... Kochani kafeteriusze, jak dokonać szybkiej metamorfozy samej siebie???

nie panikuj moja droga, tylko bierz się za siebie:) zacznij od diety, choć teraz kg będą leciały wolniej. Nie przesadzaj bo maluszek musi się odżywiać (o ile karmisz:)) no i gimnastyka, balsam, peelengi, itd itp. I leć do fryzjera, kosmetyczki, no ie wiem.... solarium:D jeszcze wiele da się zrobić!!! A i najważniejsze: kobieta musi znać swoją wartość!!!!!!!!

Gość wewewewe
Idź szybciutko na zakupy:) Kup pilling do ciała i pilling do twarzy, balsam ujędrniający, jakąś maseczkę do twarzy, może jakiś olejek o ładnym zapachu do kąpieli itd. Oczywiście później regularnie używaj. Same takie zakupy i użycie kosmetyków może Cię nastawić bojowo do walki o swoje piękno które gdzieś uleciało po ciąży. Później może solarium (ale na kilka minutek). Do fryzjera umów się już teraz, jeśli farbujesz włosy może jakieś pasemka blond? delikatny balejaż doda Ci uroku. Poza tym pasemka odmładzają, podetnij włosy oczywiście. Kosmetyczka- może henna na rzęsy? Dalej... paznokcie dla niektórych może błahe ale paznokcie to bardzo ważna rzecz, jakiś kremik do rąk, wiadomo nie możesz mieć długich szponów bo masz małe dziecko więc po prostu wystarczy jak o nie zadbasz. Kup ładne perfumki również, seksowną bieliznę i napewno poczujesz się lepiej. Życze powodzenia:)

Gość aszjv
do wypowiedz powyzej dodam tylko wizyte w salonie Denique :]

Gość ladaco
wiadro kremu i wanna maseczki bedzie mało:D

Nie wierzę żeby było tak źle. Naprawde nie dużo potrzeba aby kobieta poczuła się atrakcyjna. Wydepiluj się cała, wybalsamuj, wykremuj, zmień fryzure, kup jakieś nowe kosmetyki, i koniecznie nowy ciuszek i poczujesz się o niebo lepiej;) Jesteś kobietą więc napewno sama najlepiej wiesz co dla Ciebie dobre

Gość scheeza
Nie bój nic, to sie szybko da zmienić. Jedna wizyta u kosmetyczki, jedna u fryzjera i wychodzisz zmieniona nie do poznania. Wyreguluj brwi, połóż jakąś maske odżywiającą, kup jakieś rzeczy do makijazu, zebyś sie mogła zrobic na swieżo, jakiś dobry krem. Zmień fryzurę, jak masz kiepski kolor włosów, to mozesz zafarbować. Do tego pare nowych szmatek i gotowe. Figury tak z dnia na dzień nie odzyskasz, ale nikt tego od ciebie nie wymaga. Zresztą z gorsza figura też mozesz wygladac ok, grunt to dobrze dobrac ubrania. No a na dłuższą metę - siłownia albo jakis inny sport i szybko wrócisz do formy. W końcu nie masz 60 lat.