Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salena23

Mc donalds czy rossmann???

Polecane posty

Gość salena23

Chce podjac prace na okres wakacji i jest to mozliwe w mcdonaldzie lub rossmannie i tak sie zastanawiam ktora praca bylaby lepsza?? moze ktos pracowal i moze sie wypowiedziec??

Gość nie znam faceta ktoremu
ja nie pracowalam, ale wiem, ze w donaldzie mozesz zjesc cos taniej w ciagu pracy;)

Gość antidralllllllllllllllllllllll
ja bym wybrała rossmann. W macdonaldzie pracuje moja znajoma i ponoc okropna harówa, zaczynała od mycia kibli...

Gość gpjiopjh
pracowalam i tu i tu i najchetniej nigdzie bym nie wracała ale jak juz bym musiała to rossman

Z tego co słyszałam to w MC Donald's jest okropnie,zaczyna się od kibla i harówa ponoć straszna.Bierz Rossmanna.

Gość salena23
dziekuje za wypowiedzi:0 a prosze o napisanie czemu bys nie wracała do rosmanna?

Gość miravvka
ja pracowalam w mc donaldzie przez pol roku jesli chcesz schudnac a przy okazji troche pozapie*zac to polecam w mc donald's teraz sa wyzsze stawki zaczynasz kiedy chcesz musisz miec ksiazeczke sanepidowska potem idziesz na kurs bhp i ..zaczynasz

Gość salena23
akurat tak sie sklada ze przydaloby mi sie schudnac:D ale przy tlustym zarciu schudnac:P?? podobno pracownicy dostaja jakas kwote na ejdzenie z maca co miesiac czy mam bledna informacje? a jakie sa stawki godzinowe np w warszawie?a jakie sa stawki

Gość salena23
zaczynasz kiedy chcesz to znaczy ze nawet w polowie miesiaca mozna sie zatrudnic?

Gość perdela
:classic_cool: sisinka

Gość fghjk
moj brat pracuje w MC DONALDS i zrabia teraz 10 zl/h tylko ze on chodzi na nocki w wekkend...

Gość fghjk
i tez schudl a byl taki napakowany:P aha i on tam chyba nie je ;) tzn tych hamburgerow i innych takich

Gość dzej zi
Moja kolezanka pracowala kiedys w Macu. Darmowe sa tylko napoje. Pracujesz cala zmiane na przyklad nad frytkami w oparze tlusczu. Klienci choletnie upierdliwi i bezczelni, ona zrezygnowala po miesiacu.