Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgce

ostanio zauwazylem ze podobaja mi sie

Polecane posty

Gość bum bum balala
Czy jakakolwiek top modelka ma króciutkie włosy? Żadna, chyba że w jakimś krótkim momencie, ale od razu znów zapuszcza. Krótkie włosy po prostu są brzydkie, a dlugie to kanon kobiecego piękna.

Tak mam długie włosy. Bo lubie sie podobac :-) Przede wszystkim sobie, potem koleżankom (bo to jest własnie najostrzejsze jury). Długie blod i nigdy nie farbowane. Ale piersi mam tylko B> Nie każdy może miec piersi C ale każdy może miec długie włosy

Kazdy woli Na teorię, że każdy, reaguję alergicznie. :D Zostawcie te swoje koncepcje, które w ogóle nie sprawdzają się w życiu. Miałam i krótkie, i długie, i średnie, we wszystkich możliwych chyba kolorach... I zawsze miałam takie samo "wzięcie" u facetów. Takie samo czytaj: zerowe. :D

rzeczywistosc - nie reklamuj sie tak, tylko wrzuc mi na maila fote :P "ale są tacy, którzy uwielbiaja adidasy i bluzy" ale oni maja opla Calibre zazwyczaj lub vw golfa III wiec są bardzo rozpoznawalni :P

Gość a ja mam poldlugie
i w takich mi najlepiej :P

Gość crazy nut
ja sobie podobam się w krótkich... facetom nie muszę się podobać,ważne że podobam się mężowi

Tamarko - ale Ty masz dlugie wlosy - dla mnie krotkie to jakies takie pazurki, albo jeż

Gość 77koala
wiec te które mają rzadkie i cienkie, mają się dodatkowo oszpecic, przycinając się na chłopczycę? Wtedy to juz w ogole dramat :P Lepiej je "ratować" zapuszczając je. PS : Włosy do ramion to już długie. Ja mowie o chłopczycach.

"facetom nie muszę się podobać,ważne że podobam się mężowi" niektore chcą miec męża faceta :P

Gość a ja mam poldlugie
kiedys mialam wlosy do kolan i to byl moj koszmar :( tak wiec nie zawsze dlugie sa ladne

Ale nic na siłę. powtarzam mężczyxni w znacznej większości wolą kobiety ubrane w szpileczki a ja uparcie biegam w adidasach. Bo też nie zamierzam sie katowac i wyglądac jak dromader (bo nie umiem chodzic w takich butach) dla ich zyczenia. Wniosek każdy decyduje sam o swoim wyglądzie (w wiekszości) ale trzeba sobie zdawac sprawę z tego, że długie włosy ładniejsze.

ja ma długie włosy, bo krótkie mi zupełnie nie pasują- mam za okrągłą twarz. ale ogólnie uważam że długie są bardziej kobiece

Gość brunetka z wlosami do ramion
ile ludzi tyle opini :) kazdy lubi co innego :)

Gość harfaII
Też uważam, że krótkie postarzają. Zaobserwowałam to na wielu przykładach.

Gość no brunetka z włosami do ramio
n a nawet troszke dłuższe to dla tego mam takie wzięcie hehe ;)

Gość olalla
Kobieta=długie włosy. Facet,który woli krótkowłose jest sepedalony po prostu. :O

Gość crazy nut
komiczne---> chodziło mi o t że nie muszę podobać się innym mężczyzną bo ważne że podobam się mężowi

Gość długie wygrywają
to teraz mam pytanko proste czy kręcone?!? Kurcze ja jak nie uzyje suszarki i prostownicy to mam strasznie krętą szope a codziennie suszyc i prostowac to maskra dla włosów

jak mialam takie za ucho 5 cm to wyglądałam strasznie młodo o dowód mi się pytali zawsze, wiec mnie odmładzają strasznie, zalezy kogo ale jakbym miała całkiem krótkie pazurki to pewnie by mnie postarzaly

Gość dzej zi
Kobieta=dlugie wlosy, a wyjatki potwierdzaja tylko regule...

no ja codziennie susze i prostuje bo bym miała tak samo jak ty szope i w nieładzie albo by się zwijały i kręciły na końcach feeeeeee

Gość crazy nut
ja zauważyłam że coraz większej ilości mężczyznom podobają się kobiety w krótkich włosach bo jak gdzieś czytałam wydają się tajemnicze,niedostepne,intrygujące...tylko mało facetów się do tego przyzna żeby go zaraz nie zazwano spedalonym (tak jak ktoś wyżej napisał)

zaraz wam coś pokaże jak znajde

Gość crazy nut
ja zauważyłam że coraz większej ilości mężczyznom podobają się kobiety w krótkich włosach bo jak gdzieś czytałam wydają się tajemnicze,niedostepne,intrygujące...tylko mało facetów się do tego przyzna żeby go zaraz nie zazwano spedalonym (tak jak ktoś wyżej napisał)

Gość crazy nut
ja i tak nie zobaczę bo nie jestem zalogowana na naszej klasie...pokaż jakieś inne zdjęcie z tą długością włosów

choć w sumie może nie tak źle by było:) jak patzre na inne zdjecia

Komiczne Zdjecia Ci wysłałam:-) Co do własów to ja mam włosy proste ale bardzo podatne. I tak było najlepiej bo jak chciałam były proste a jak chciałam były kręcone. I 10 marca popełniłam najwięksszy błąd stylistyczny w moim zyciu i za 300 zł zafudowałam sobie u fryzjera jakis styling i teraz musze wiązać włosy bo wyglądam w rozpuszczonych jak mop. W kitce jeszcze znośnie. Też mnie naszło.