Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfrrrrrrrrrrrrrrgg

chcialabym pzrekluc uszy ale...

Polecane posty

Gość gfrrrrrrrrrrrrrrgg

no wlasnie jak to wyglada z tymi kolczykami? jak dlugo bede musiala nosci te jakies specjalne?

Gość gfrrrrrrrrrrrrrrgg
miesiac w jakichs obciiachowych kolczykach?:O a czy to boli? przekluwanie?

trwa chwile ale troszke boli. do przetrwania :) dwa razy przechodzilam ten zabieg i zyje ;) :D

Gość gfrrrrrrrrrrrrrrgg
a jak mnie zaraza aids? :(

Gość tojahahaha
czy ja wiecz czy obciachowe, poprostu w sztyftach, mnie praktycznie nie bolo a mam juz 3 kolczyki i szykuje sie na czwarty :)

Gość gfrrrrrrrrrrrrrrgg
a jak mnie zaraza aids?

No jak pójdziesz do jakiegoś podrzędnego gabinetu to wszystko jest możliwe...W normalnym powinni odkazić kolczyki i ucho. Dostaniesz przebitki - mi tam się podobają, miałam przebijane już dawno temu i nadal je noszę :P Jeśli chodzi o ból, to nie jest źle, gorzej ze spaniem...:P

Gość nie ma mowy o aids
kolczyki, którymi przekłuwają uszy są jednokrotnego użytku, przekłuwają ci uszy kolczykami, w których wychodzisz z gabinetu a powinni je rozpakowac przy Tobie. Więc nie masz kontaktu z potencjalnie zarażoną krwią itd

Gość dreyy
ja mam 4 kolczyki w uchu i jest fajnie :D 2 ostatnie dziurki robiłam jakiś miesiąc temu.. samo przekłuwanie nic nie bolało .. ze spaniem gorzej choć i tak spałam na tej stronie gdzie miałam robione dziurki :D

ja nie mialam zadnych problemow ze spanie ale mam chudziutki platek uszny. ponoc grubsze platki gorzej sie goja. zima tez ponoc uszy sie gorzej goja ale nie ma reguly :) rzeczywiscie kolczyki sa sterylne i rozpakowuje sie je w twojej obecnosci. sa zapakowane jak igly i strzykawki. kosmetyczce upadl kolczyk to otworzyla nowe opakowanie a te wyladaowaly w smietniku wiec nie ma sie czego obawiac :)

ja mam 4 w uszach i jest git, mam zamiar jeszcze zrobić. co do spania to da sie przyzwyczaić. nie rozumiem pytania czy może boleć przekłuwanie uszu. mamy chyba XXI wiek.

Gość dreyy
nie prawda z tym płatkiem usznym ;p ja mam twarde ucho i chrząstkę i jest ok. wszyscy mi powtarzali, ze to boli itp. to sie nastawiłam na to, ze faktycznie będzie boleć, a tu wielkie zdziwienie.. pozytywne ;p

ja mowilam o gojeniu a nie o bolu w zwiazku z gruboscia platka. mnie np bolalo w momencie przeklucia pomimo chudego platka :) wiec nie ma reguly :)