Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddyyttaa

o związkach z internetu - wiernosc, wymagania i tym podobne

Polecane posty

Gość eddyyttaa

Na pewno wielu z Was przeżyło internetowy romans/zauroczenie/miłość. Nie chodzi mi o takie tam zwykłe "klikanie" z kimś przez kilka dni. Mówię o bardzo intensywnej znajomości, która przechodzi na telefon/skype i to po kilka godzin dziennie. Takiej w której poznajesz nazwisko tej osoby, imiona jego rodziców. Takiej w której zaczynacie mówić o planach gdyby - ewentualnie - coś wyszło (jak sobie to wyobrazacie, w jakim mieście chcecie mieszkać - jesli mieszkacie w róznych itd). Gdy zaczynacie naprawdę tęsknić i mysleć gdy jej/go nie słyszycie. Gdy planujecie spotkanie tygodniami, czasami miesiącami i macie wielkie nadzieje pomieszane z wielkimi obawami. Słowem - gdy wam naprawdę zależy. Czy gdy już spotkanie nastapi i jest ono bardzo udane (z pocałunkami włącznie), a potem jest kolejne... pojawiają się jasno sprecyzowane plany co do najbliższej przyszłości (chociazby wspólnych wakacji) - czy to jest już pora by wymagać od siebie wierności? Od kiedy ludzie oficjalnie moga mówić o sobie "my" i traktować się jako parę? Od kiedy można wymagać pewnych zachowań które są zarezerwowane dla par? Co o tym myslicie - wypowiedzcie się.

chyba jak juz sie 2 czy 3 razy spotka i widac ze drugiej stronie zalezy i jest nawet mowa o jakis tam planach na przyszlosc to mozna juz wymagac wiernosci ale zreszta wiernosc to teoretycznie powinna byc skoro chce sie razem byc tak jak para

Gość ghdjg
u nas bylo tak... spodobal mi sie facet w pubie, zdobylam jego maila i napisalam... no i pisalismy 2 tyg po czym spotkalismy sie na poczatku ustalilismy, zadnych deklaracji na sile, zadnych wyznan milosci-bo nie znamy sie jeszcze dobrze, po prostu sie fajnie dogadujemy i lecimy na siebie po czasie okazalo sie, ze on sobie flirtowal-bez spotkan w rzeczywistosci- z laskami z netu co tydzien inna, ot tak dla relaksu strasznie mnie to zabolalo no ale powiedzial,ze jesli mnie to boli t zrezygnuje jak sie poznalismy dobrze deklaracje same sie pojawily, no i w ogole doszlismy do wniosku,ze tylko ze soba mozemy byc w przyszlosci jest cudownie w naszym zwiazku nauczylismy sie siebie, swoich granic tolerancji, cierpliwosci wciaz sie uczymy bylo troche nerwow, klotni ale dotarlismy sie i jest cudne w kazdym razie kazdy zwiazek ma swoje momenty na dane sprawy u nas tez on sadzil,ze slowne flirty mnie nie bola jesli sa internetowe a zabolaly i wlasnie wtedy jak poczulismy ze mozemy sie rozstac to zdalismy sobie sprawe z najwazniejszych rzeczy