Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kat Fritzla

23.20 TVN....program o FRIZTLU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kat Fritzla

http://wiadomosci.onet.pl/1746745,135,item.html - Piwnica w moim domu należała do mnie, tylko do mnie, to było moje królestwo, do którego tylko ja miałem dostęp. Nikt nawet nie odważył się wejść do mojego królestwa, ani nawet spytać, co ja tam robię – tak na pytanie swojego obrońcy, Rudolfa Mayera, o to, czy ktoś wiedział o jego zbrodni, odpowiada Josef Fritzl. Szczegóły rozmowy prawnika z "potworem z Amstetten" w Superwizjerze TVN, poniedziałek, godz. 23.20.

Gość kat Fritzla
.....

Gość zamomencik....
zalozylam ten sam temat :) ups no to ogladamy:)

Gość kat Fritzla
spoko

Gość kat Fritzla
...

w głowie mi się to nie mieści... żeby te osoby z piwnicy nigdy nie wychodziły.Jak one będą żyć?Przecież wszystko dla nich nowe,zaskakujące,dziwne.Wątpię,żeby psychicznie dali radę

psychol :( myslicie ze zona naprawde nie wiedziala? ciekawe czy ta corka jest normalna? podejrzewam ze to niemozliwe po tym co jej zrobil :(

w głowie mi się to nie mieści... żeby te osoby z piwnicy nigdy nie wychodziły.Jak one będą żyć?Przecież wszystko dla nich nowe,zaskakujące,dziwne.Wątpię,żeby psychicznie dali radę

tu juz nie chodzi o gwalt, gdzie sie pewnie nie przed nim po jakims czasie nawet nie broniła bronila ale 24 lata w jednym pomieszczeniu ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kiksa
na pewno się juz nie broniła....

om ma niezle najebane w glowie .... :-0 az mna trzesie jak to ogladam

Gość litlle lady
boooze ten czlowiek powinien przejsc najpierw leczenie psychiatryczne, bo to wiezenie i tak nic nie da :| skad sie biora tacy ludzie :O ciekawa jestem jak wygladaja te dzieci z kazirodczego zwiazku, napewno sa niedorozwiniete, albo maja jakies choroby genetyczne, przeciez tak bliskie pokrewienstwo nie moze przejsc bez echa :O

Gość kiksa
dieci są normalne.... prawie bo nie wiemkto by był normalny po czymś takim.

z oczu mu nawet źle patrzy... dziwi mnie jedno...to,że oni nie spróbowali nic zrobić.Nie wiem.krzyczeć,probówać sie wydostać...Nieźle im pranie mozgu zrobil.Oni nie beda zyc normalnie. Tyle lat i nikt nic nie wiedzial.Rany boskie....

Gość moja rada...
nie ogladam, dosc mam nerwow w zyciu, wystarczy mi czytanie o tym w necie.

tez mi sie tak wydaje, ale pokazywali zdjęcia i niby normalnie wygladaly kto tam wie?! natomiast co do leczenia czy więzienia, to ja mysle ze i tak facet nie wyjdzie na wolnosc ma 70-kilka lat, gdzie by nie siedzial, tyle ze w wiezieniu bedzie musial byc w odseparowanej celi, jesli nie zabija go

Gość litlle lady
nie wierze, ze dzieci jego corki sa w pelni zdrowe :O to wbrew naturze, no fakt pewnie nie zdazy wyjsc na wolnosc, dostanie dozywocie i tak

Gość kiksa
życze mu aby nie był w odseparowanej celi;) mimo wszystko życze mu tego .........

Gość kiksa
ile miało najstarsze dziecko które było w tej piwnicy?

Gość dddddddddddddddddjm
on nie jest potworem. mogł ich wszytskich zabic. i nikt by nie wiedział. :O:O:O zajebisty argument:O:O:O 15 lat za takie cos? w sumie i tak nie dotrwa do konca kary..... ale moim zdaniem powinny w takich przypadkach byc wprowadzane wyrafinowane tortury

Gość oglądałam kilka dni
tomu wiadomości-wypowiadał się facet który tam wynajmował pokój i powiedział że SŁYSZAŁ jak ktoś wali miotłą w sufit z tej piwnicy i wali w rury,ale NIE MYŚLAŁ O TYM :o mieszkał tam 12 lat. Kobieta tam uwięziona,tłucze się,wie że nad nią ktoś mieszka i to słyszy-i nic nie robi,nie pomaga jej:( 24 lata:(

Gość kiksa
15 lat to niestety nie dożywocie... tyle to możesz dostać za zabicie jakiegos gnoja w obronie koniecznej

Gość kiksa
19 a 15 to mała różnica....

Gość kat Fritzla
jak dostanie 15 lat to i tak ktos go dobije na wolnosci ja chetnie zrobie sobie wakacje i sie tam wybiore to bylby prawdziwy zaszczyt wykonczyc tego smiecia