Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kat Fritzla

23.20 TVN....program o FRIZTLU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kiksa
i tak tego nie zrobisz wyjdzie i będzie sobie żyła gnida.... a w więzieniu owszem niech siedzi nawet 3 lata ale na ogólnej celi

masz racje kiksa, czasami nie rozumiem prawa, ktore tak jak napisalas moze cie skazac za zla ocene sytuacji i walki o zycie, a w takich chwilach patrzy na aspekty łagodzace i nad jednym jeszcze bym sie zastanowila, powiedzial ze nie zamordowal ich chociaz mogl, czyzby? nie odebral imzycia? on naprawde tak uwaza?

Gość dddddddddddddddddjm
taaaaaaaaaakkk. zamkniecie z jakimis 20letniki karkami byloby zajebista opcja.....

Gość kat Fritzla
kto wie...wielu ludzi chetnie by to zrobilo ;) na twoim miejscu bym sie o to nie martwila...jego rodzina i tak mu w ramach zadoscuczynienia odbierze majatek..jakos spokojnego zycia mu nie wroze

Nie przesadzaj,stałbyś się niczym więcej tylko jego pokroju.Kude,ale jak żona musiała być zastraszona,że nie wchodziła do piwnicy.No,niech mnie szlak,jakby mi mąż w piwnicy znikał to bym nie wytrzymała i zaglądnęła/podglądneła.Czy tak byli zaszczuci?

Gość kiksa
ja ogólnie nie mam agresji w sobie żadnej..... no chyba że o najbliższych nie radze stawać na drodze ale, nie uważam żeby kara 15 czy 19 lat była adekwatna do tego co zrobił ten "...." bo tego czegos człowiekiem nazwać nie można, masz racje zabrał dzieciakom zycie nie wyobrażam sobie tego wgóle nie moge sobie tego wyobrazić i uważam że kara? dla niego ogólna cela o BEDZIE KARA i tyle

Gość kiksa
19? to ile miała ta dziewczyna jak miala pierwsze i czy siedzialo to 19letnie caly czas w tej piwnicy bo podobno on jakies wychowywal z tą żoną na górze

ktos napisal ze zajrzal by do piwnicy, ale Z DRUGIEJ STRONY TAM BYLO prawie 10 par drzwi :O siódme byly stalowe na pól metra, kolejne otwierane na szyfr :O no wlasnie tak sie o nich troszczyl, ale tylko on nal szyfr! jakby cos mu sie stalo poumierali by tam z glodu a co powiecie na jego wyznanie ze kiedy shodzzl razem ogladali filmy familijne, a jego corka (ta prawdziwa matka jego dzieci-wnuków :O) gotowala mu ulubione potrawy? :O to strach, przyzwyczajenie, akceptacja takiego stanu rzeczy? :O

Gość kiksa
,ysle że działało cos na podobnej zasadzie jak z ta dziewczybnka którą odnaleziono po ilus tam latach trzymał ja byli podobno na nartach..... głośno o niej było to jest przyzwyczajenie do zycia które masz nie wiem psycholog miałby cos do powiedzenia na ten temat

z corką (tą prawdziwą) mial 7 dzieci. jedno zmarlo niedlugo po porodzie. zwloki spalil. trójkę wzial do siebie na gore udając ze corka je podrzucilaa bo w jest sekcie, a troje zostalo w piwnicy nie wiem jak odbywala sie ta selekcja, bral te normalniejsze, czy jak? :O