Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani wiosna kwiecista

jaki stanik do tej sukni? help

Polecane posty

ale ja musze :(

Gość
sukienka bardzo ladna, ale stanika raczej nie dobierzesz... chba ze caly z silikonu przezroczystego ale to sie idzie zapocic w takim :/ idz bez

Gość rozkojarzona87
poszukaj w sklepie jakiego stanika na szyje najlepiej zeby byl tego samego koloru jak twoja suknia .. Napewno nie kupij przezroczytego bo kazdy to zauwarzy a jakie masz wlosy????

mam wlosy dlugie zakrywaja ramiona.

Gość tragedia kiedys w tym
fajnie ze ten stanik ma glebkie wciecie ale co z tylem ? ta suknia ma odkryte plecy, bezsensu bedzie wygladal pasek

Gość rada faceta
błagam Ciebie prawie na klęczkach kobieto i bardzo proszę , nic nie kombinuj ze sztucznymi silikonami , załóż tę sukienkę na siebie i bez zbędnych silikonów albo staników lub biustonoszy i gwarantuję , że będziesz fantastycznie wyglądać , wystarczy abyś się odważyła być goła pod tą suknią i będzie dobrze :)

jasne a jak ktos ma biust o miseczce d to co, tez bez stanika ma isc/ nie myslisz facet, nie myslisz 😠

cup of.. -niestety nie mam tam konta :P rada faceta - niestety niektorzy nie moga sobie pozwolic na wystep bez stanika, bo suknia nie bedzie sie "trzymac"i ladnie ukladac.

nie sprawdzają się przy dużym i ciężkim biuście. Niestety.

No ja mam D i co z tego ,że są jedrne jak przy każdym ruchu cycki mi "falują" i czuje sie okropnie , nie wspominając o wystajacych sutkach:O Ja bym w życiu nie wyszła bez stanika.

Jak ktoś ma biust o miseczce D to niech nie zakłada takiej sukni bo to będzie porażka. A jak ma A to po co w ogóle stanik:o

Gość rada faceta
outsiderka , może i dobrze radzisz ale sama się przekonaj , czy to ma sens i odpisz do mnie jeżeli to zgubisz i czy to miało sens ?

no ja mam A i to bardzo małe bo teraz duzo schudlam i wiem ze bez niczego bede wygladac bardzo nieladnie :S pewnie kupie ten silikonowy, suknia na plecach ma duze wyciecie.

Gość rada faceta
wstyd będzie jak to zgubisz nagle :)

wole zebt biust ladnie sie ukladal a nie zwisal. ja mam duzy. duze c. silikonowe jeszcze nigdy mi nie spadly.

Cup of.. a nie widac jaki ten stanij jest z tylu:O a z przodu to nie wiem czy by byl dobry. okaze sie jak bede mierzyc to cudo z linka na górze :)

Gość rada faceta
zatem namawiam dla dobra Waszego dziewczyny , nic nie kombinujcie , szkoda Waszej forsy i utraty honoru , i tak każdy facet patrzy na Ciebie dlatego, że Ciebie kocha a 'cycki' to już jest inna sprawa , zostaw te pseudosilikony w domu abyś nie zgubiła po drodze , nie warto :)