Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persefonii

wytrzymujecie bez sexu ...

Polecane posty

Gość a to ta wariatka
jem kupę :classic_cool: i wącham wlasne bonki, bardzo to lubiem :classic_cool:

nie dziwnego, tylko rzadko spotykanego w L. - czyli audi TT z imeienną rejestracją, żeby nie było więcej dociekań na ten temat - nie, nie miałam na żadnego z kilkudziesięciu, z którymi się spotkałam - nie miałam, bo nie taki był cel tych spotkań

jesli gość miał imienną rejestracje, to sie nie dziwie, ze uznałas go za palanta - nie ma chyba gorszej wiochy nize te wszystkie "W1 SZEF" lub "W0 KARLA" :D:D

nie uznałam go za palanta... co nie znaczy, że miałam ochotę iść cz nim do łózka, jakbym miała iść z każdym nie-palantem, to życia by mi zabrakło... mam nadzieję... ;) ale nie mam takiej potrzeby, wystarczy mi mój jeden nie-palant, nie-kretyn i inny nie-...

Gość upsiki
up up up ...

Ja mam 21 lat i jestm dziewicą, czasem płaczę z tego wszystkiego:o. Nie chodzi o brak zainteresowania płcią przeciwną...

Gość apollon
a o co chodzi ?

Gość Tak i to bardzo
bardzo długo

Gość alojza
Ja sex mialam wczoraj i juz mi brak.

Chyba nie potrafię tego zrobić bez uczucia, tzn. bez miłości, bo była przyjaźń, szacunkek, zaufanie... :O Jeszcze nigdy nie byłam zakochana tak naprawdę, zaczynam się martwić :(

Gość alojza
Kathrine, nie martw sie, ja moj pierwszy raz przezylam w wieku 22 lat (prawie 23) i z moim mezem (wtedy jeszcze chlopakiem). Tez wg niektorych to bylo pozno, ale dla mnie jak w sam raz bo zrobilam to z ukochana osoba a nie byle kim.

Gość apollon
alojza dobrze mowi, spoxik :)

Dzięki Alojza, dokładnie o to chodzi. Mozecie mnie skrytykować, ale ja bym chciala ofiarowac tej osobie, to co najlepsze, chce sama tego chcieć, sama z siebie, pragnąć kogoś... Echhh, tyle kumpeli wychodzi za mąż...

Gość alojza
Dziewczyno nie wpadaj w panike bo kolezanki...bo to najlepsza droga by popelnic blad. Moja kuzynka tez wyszla za maz szybko wlasnie dlatego bo kolezanki tez juz zakladaly rodzine a ona nie chciala byc w tyle. Efekt byl taki, ze niecale dwa lata po slubie skladala juz pozew o rozwod bo nagle zdala sobie sprawe, ze to nie ten. Jestes mloda i ciesz sie zyciem a milosc przyjdzie w swoim czasie.

Gość ja mam pytanie wobec tego
ja jestem bez seku ok 3 lat. po prostu nie mam zkim . jestem bardzo namietna i bardzo mi tego brakuje. ale jak mam to robic byle gdzie i z byle kim, to wole sama. a partnera trudno mi znalezc po prostu.

No właśnie. Dzięki dziewczyny :), dobrze jest czasem spojrzeć na to z dystansu. Prawie nikt nie wie o moim dziewictwie, taki top secret ;) Ja mam pytanie wobec tego >jestesmy w podobnej sytuacji, powodzenia :)

katherine...bo widzisz, to nie zawsze jest takie proste jak się wydaje.... nie musze miec wielkiej miłosci by czerpac radośc z esku, ale potrzebuję poznac mężczyznę, zainteresowac się nim, zafascynowac obpólnie....poczuc namiętnośc wówczas..ale ja nawet tego nie mam. niestety nie jestem atrakcyjna. seks kocham. nie mam z kim się spełniac po prosstu. chętni na przelecenie mnie zawsze się znajdą, np kilku zonatych się oferuje, a jakże....tylko ,ze mnie nie o to chodzi. potrzebuje pasji, uwagi, wolnego mezczyzny, ot tak normalnie, jak miliony ludzi na swicie ktorzy poznaja sie, zauraczaja sobą, czuja pożądanie, ktore potem realizują. normalna kolej rzeczy.

aha i jeszcze jedno- NIGDY NIGDY nie rob niczego wbrew sobie...zrób to wtedy gdy po prostu bedziesz tego tak pragnąć, ze zwyczajnie bedziesz MUSIEc to zrobic;)..tylko wtedy...i nie kieruj sie nikim, niczym, innymi ludzmi, kolezankami. to jest Twoje zycie, Ty masz wybierac, nikt nie ma prawa Cie oceniac. pwoodzenia:)

Masz rację. Ja sama nikogo nie stram się oceniać, tylko dlaczego ludzi czesto to robią :O ? Wiesz, mi się wydaje, ze tez nie musialabym byc wielce zakochaba, tylko tez zafascynowana, zauroczona... Też jestem namiętna, ale się marnuję ;) Musimy to przeczekać i nic wbrew sobie :)

no ba.... pewnie ze wytrzymujemy :o ja juz 21 lat wytrzymalem 😭 i pewno wytrzymam kolejnych kilka(naście) :o :o :o

wiem jaki jestem :o skoro nawet dziewczyny jak dotąd nie mialem i watpie bym kiedykolwiek mial to coz...... no chyba zebym poszedl na dziwki 😡 nie ma dla mnie nadziei 😭 na dodatek zamiast dzialac i probowac zmienic swoje marne zycie to siedze i wylewam smutki i zale na forum dla kobiet :o

Alone4ever > Wiem, ze to trudne, ale nie wolno sie tak nastawiać. przestan się nad soba uzalać. moze nie bylo okazji by poznac kogos\"dla siebie\", moze pochlonęly Cie inne sprawy lub poprostu nie bylo Ci jeszcze pisane. bo przeciez tu nie chodzi ogolnie o \"dziewczyny\", chyba nie zamierzasz byc z \"pierwszą lepszą\" ? uwierz w siebie, milosc przychodzi nieproszona :) powodzenia !