Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam się......

CO TO ZA OBJAWY - jak myslicie?

Polecane posty

Gość zastanawiam się......

Moja koleżanka z pracy chodzi cały czas w trampkach w kratkę, ma na ręce bransoletki typu pieszczochy i inne ćwieki, ubiera się na czarno i co chwilę powtarza, że rodzina jej nie kocha i rzuci się z okna. Czy ona jest Emo?

To są klasyczne objawy maskowania kompleksów, zaburzenia osobowości u nastolatka :P Śmiech śmiechem, jedni z tego wyrastają, u drugich mogą być z tym problemy.

Gość zastanawiam sie......
Chodzi cały czas tak sztywno bez polotu, tak jakby spała na stojąco. Na wszelkie zadane prace klnie jak szewc, wyzywa szefa od terrorystów, że się nad nią znęca. A najlepsze jest to, że pracujemy z skarbówce, gdzie masa ludzi :o!

Jaka funkcje pelni w tej skarbowce? Ta trampkowo-kratkowa arogantka po prostu prowokuje!! I... tak w srodku, w uszy zapewne jest ok!! Ale ona krzyczy o sympatie, bliskosc. Jesli chcesz jej pomoc to zapros ja na wodke i wysluchaj co Ci powie. Jesli na tomiast plotkujesz i jascynuje Cie jej odmiennosc to sobie odpusc i zajmij sie sobe. pappaa

Gość zastanawiam się........
Nie, ja nawet ją uwielbiam, bo po tą całą mroczną skorupą fajna z niej dziewucha. Obydwie pracujemy z egzekucji (mandaty, te pierdoły). I na pewno nie plotkuję. Tylko szkoda, że ona zachowuje się jak 14-latka. Postaram się z nią pogadać i zobaczę co na duszy jej leży.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhh

Gość ugryź mnie tam gdzie nie ugryz
Kompleksy ma!