Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

uSia_

Skad są te buty balerinki ?! Pomóżcie !

Polecane posty

Ostatnio widuję sporo dziewczyn w balerinkach w ostrych metalicznych kolorach, przód taki bardziej sportowy wykonany z czarnej gumy, do tego chyba kokardka, ale nie mogę ich nigdzie znaleźć.... pomóżcie :D

no coś Ty.. u nas gdzie byś nie spojrzała w każdym sklepie same baleriny :D mam takie, super są, wygodne

Gość desiree9
no mozna w deichmannie kupic troche ich tam jest... sama mam czerwone w szkocka krate:P

oj kurcze....nie zrozumiałyśmy się, dziewczynki :P mi chodzi o konkretny model buta, po prostu nie wiem z jakiego sklepu/firmy pochodzą

Gość llllllllllllllllllllllllll
a widział ktos takie czarne, materiałowe, w białe margerytki? wczoraj widziałam takie u jakiejś dziewczyny i kurczę, no, muszę takie znaleźć, po prostu miłość od pierwszego wejrzenia ;)

generalnie nie wiem co to margerytki :D ja się dziś wybieram n wielki shopping, mam nadzieje, ze je znajde, a jesli nie...to nastepnym razem, gdy zobacze dziewczynę w tych butkach, po prostu spytam gdzie kupila....bo nie daja mi spokoju :D:D

Gość llllllllllllllllllllllllll
no takie kwiatki margerytki, coś na kształt stokrotek :D

Gość masakra totalna
przeciez to są trampki!!! tylko nastolatki mogą chodzic w takiej tandecie

Gość nastolatki generalnie
noszą tandetę, dopiero jak podrosną i obronią tytuł magistra, zaczynają się ubierać jak ludzie i nabierają stylu;)

Gość bronka ze wsi
gimnazjalistka pisze, ale to nic młodzi tez chca rozmawiać i dowiadywac sie roznych rzeczy najwiecej o seksie :P cieszcie sie że dziewczna pta tylko o niewinne buciny

Gość no co wy
eeeeeee ja mam mgr już od roku i nie przeszkadza mi to w noszeniu balerinotrampek. a elegancka jestem i w balerinach:P:P

Gość lalalalalalallalola
mieszkam w stockhomie i sa tu ich na peczki w punk shopach dla pokeamonow mi tez sie podobaja :)