Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oj ja..jak ją wesprzeć

pytanie do panów

Polecane posty

Czy jeśli wasz dziewczyna miała włoski na ciele(plecy,brzuch.pośladki) to byście ją z tym akceptowali? Czy chcieli byście żeby wam powiedziała że je goli czy rozjaśnia? Pomagali byście jej? Czy mogła by wam sie spodobać taka dziewczyna? I czy akceptowali byście ją? Moja kumpela ma ten problem i nie chce z tym żyć..mówi że na depilacje jeszcze za wcześnie( mamy po 16 lat)... Po za tym ona nie ma długich włochów...Ja znam wiele dziewczyn (ponad połowa mojej szkoły ma ten problem..0 które nie chcą się golić...

proszę piszcie ale prawdę:(..ja chcę ją pocieszyć..bo to chyba nie jest aż taki problem..

czy ktos napisze?

?

Gość a czy...
a czy Twoja koleżanka nie może sie ogolić?

ale ona ma krótkie te włoski ..mówi że będzie sie golic jak będzie starsza... na razie chce je rozjaśniać..po za tym z każdym goleniem staja się grubsze i mocniejsze...

czy nie ma facetów którzy mogą to zaakceptować?

Gość dziewczynko glupiutka jesteś
naczytałas się w brawo albo w tinie, że wloski stają sie grubsze i mocniejsze :O ząl mi ciebie :O to bzdura, wlosy wraz z czasem stają się ciemniejsze i mocniejsze, ale nie od golenia, inaczej na calym ciele mialabym już dżunglę, ogranij się laska :O

to moja kumpela tak uważa...;/...czyli ze nie akceptujecie takich..

Gość zenuazenua
po co wogole je usowac? twoja kolezanka ma racje poki co nie ruszac jak by były dlugie i czarne to tak... kazda kobieta ma wszedzie włosy :P nie polecam depilacji pomysl ile pozniej zajmie ci czasu depilacja całego ciała, oszczedz sobie czas i zajmij sie czym porzytecznym :)

Gość zenuazenua
facet takich rzeczy nie widzi tak jak celulitu, rozstepow i innych takich :P jak cie kocha nawet twoje długie wasy pod nosem mu nie beda przeszkadzały :)

o.. to suuper..muszę jej pokazać ten topik... ja mam takie samo zdanie :)

hmm..ale z drugiej strony to w dzisiejszych czasach większość facetów to metroseksualiści ... więc zwracają uwagę na takie rzeczy..tylko że u niej na prawdę tego nie widać... chyba że z bliska i pod słońce..ale przeciez moze sobie rozjaśnić:D:D:D!!!!!!!!!!

o jejku, w tym wieku takie problemy. poza tym dlaczego niby mieliby jej nie akceptować, to jakiś mutant jest? bez przesady. nie rozumiem tego. dziewczyny powinny o siebie dbać w każdym wieku, ale nie wymyślajcie sobie problemów, na pewno nie jest tak źle jak uważa Twoja koleżanka. pewnie ma doła i nie wie w czym szukać problemu. faceci bardzo zwracają uwagę na wygląd, to jest nieuniknione, ale wszyscy jesteśmy wzrokowcami, kobiety tez. oczywiście po czasie okazuje się czy ładny wygląd idzie w parze z charakterem, ale to dopiero przy poznaniu. uważam, że nie ma co się stresować, poza tym chłopak w wieku 16lat widzi tylko piłkę nożna i dziewczyny w gazetach.

Gość dfg87gf5d65
dziwne... a co mnie interesuje czy ktos ma wlosy w niezbyt dogodnym miejscu czy nie... wazne ze ta osoba jest dobrym czlowiekiem nikt nie jest ideallny, uczmy sie troche tolerancji

Gość dfg87gf5d65
to jest mega dziecinada - nie akceptowac kogos ma ma wlosy :O najlepiej lubic kogos kto nie jest kudłaty, ale jest wredny????????????????!!!!!!!!!!!!! ludzie ogarnijcie sie

No tak tak..ja tez uważam że to nie ma znaczenia..ale moja kumpela nie :(... po za tym powtarzam jej że gusta są różne... no i chyba nie ma dziewczyny która nie ma oni jednego włoska.. ja też mam ale mam jasne włosy na głowie więc na ramionach też...

no i dziękuję za takie komentarze ..pokarze jej ten topik i na pewno jej sie poprawi :D:D:D

Gość facet....................
dla mnie kobieta powinna być ogolona pod pachami, na cipce i dupce :P ale jakby miała jakieś czarne i stercząse kłaki na plecach czy brzuchu to bym jej kazał spakować walizki i za drzwi!! :P

Gość facet....................
a zapomniałem o nogach - obowiązkowo!! http://www.perverts.nl/files/Miss%20Hairy%20Legs.jpg - broń boże coś takiego :D

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa o mój Boże O_O!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bleeeeeee ale masakra

oj nie nie..aż tak to z nią nie jest..ma krótkie włosk, które nie wiem czemu jej przeszkadzają...

Gość hip hopowy książe
Co za różnica czy ma gdzieś włoski czy nie... Na prawdę dziwne.. Czy nastolatki nie mają innych problemów? Niech się nauką zajmą, nie :);):)... Po za tym takie dziewczyną są (ponoć..)bardziej namiętne :D:D:D

Gość ehhh.....
wiem co czuje Twoja koleżanka ... Ja boję się przez to pokazać na ulizy..tez mam krótkie włoski....

Gość 35ghgg67
no i co z tego?? ja tez mam i mam to gdzieś. jak sie komus nie podoba to jego sparawa!!! niech sie wstydzi ten kto widzi :P :P

Gość ehhh.....
hehe... Czyli to nie jest problem..fajnie to forum :D:D:D

Gość no ja...
hmm..no jasne zdarzają się faceci, którzy patrzą tylko na wygląd.. ale o są frajerzy..nie wart sie tym przejmowac..i do póki króciutki zostawić..można rozjaśnic jak się nie podoba właścicielce :P...ale golic? komu by się chciało...

Gość To aż straszne..
jasne wszyscy tu tak piszą, że to żaden problem i nie ma o czym gadać.. Ale tak na prawdę faceci chcą się pochwalić swoimi dziewczynami ... one maja być ładne ... idealne.. ;/

Gość To aż straszne..
jasne wszyscy tu piszą że nie ma o czym mówić i wlg... ale ta kna prawde faceci to wzrokowcy i my mamy byc idealne zeby im zaimponowac i im kolegą ...