Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

lao che i ich teksty z plyty gospel

Polecane posty

mam ogromna prosbe! jesli ma ktos pyte lao che niech napisze tu teksty... w int nie ma wszystkich :O a strasznie sa mi potrzebne! z gory dziekuje!! ps. mam juz \"do syna Jozefa Cieslaka\" \"Drogi Panie\" \"Paciorek\" \"Hydropieklowstapienie\" a reszte bardzo prosze....

crne kowboje ( wersja z kasiazeczki rozni sie nieznacznie od tekstu na płycie:P ) mam na prerii dom, tam przycupnę u drzwi i .. postaram sie nie zmrużyc oka, gdy przyjadą do mnie moje mysli, rozkulbacze im konie, zaprosze za próg, zapytam : jak droga ?? zapytam: nalezycie do mie, czy do mojego we mnie wroga ?? i bede pytał spokojny, zły nie bede w ogóle jesli beda wsród was takze te ochrypło- czarno - ponure byle by gaz uiscic bedziemy sobie pichcic, bedziemy sobie ,mieszkac was braciszkowie czarni czul przytule , przeganiac was chce przestac bede czekał i nie zasne , paluchy w drzwiach przytrzasne i nie zasne mam na prerii dom, tam przyczupnę u drzwi i .. postaram sie nie zmrużyc oka, gdy przyjadą do mnie moje mysli, przemówcie do mnie ja wysłucham co macie do powiedzenia bo zeby sie obudzic musze poznac miejsce i date waszego urodzenia jada braciszkowei moje- czarne kowboje (jada gnoje) (troche sie ich boje ) jada czarne kowboje , w pistoletach mają ołowiano- chujowe nastroje :)

mpakompabiempata tak trudno przychodzi mi by sie targnac na słowo co sie zaczyna na mi.. tak trudno przychodzi mi to by sie nie bac i wybakac ze cie ko.. mpakompacham mpacie mpaale.... mpakompaszmarmpanie mpagompatumpajesz... :)

zbawiciel diesel o bracie o siostro on jedzie do ciebie on jedzie do ciebie gdy jestes w potrzebie motor zapusci migacz wypusci a jużci jest blisko i bierze wiraże o bracia o siostry otwórzmy mu serca , garaże rumba de la jerozolima

mpakompabiempata troszke rozni sie tekst co wkleiłaś a to co oni spiewaja, bo on w koncu spiewa ze kocha.. ale mniejsza z tym ;) ile razy nie przeslucham tego samego utworu tyle razy tekst mnie zaskakuje! co rusz cos nowego odkrywam ;)

chłopacy my sie znamy, sie widujemy co rano zeby szczotkujemy ubieramy sie podobnie te same gacie te same spodnie jakbysmy do jednej mateczki byli razem bedziemy łysieli i tyli wiec czemu gdy swiat ci krew gotuje ty stajesz prze de mna i na mnie plujesz co mamy dzisiaj na sniadanie w karcie dasy czy gderanie o co ciagle te pretensje o co kurwa te pretensje??? stanowie rzecz jasna jedynie odbicie pamietajmu jednak ze wspólnie spedzymi zycie nie lubisz baratku ty swojej repliki nie lubisz bo gdy patrzysz na mnie w oku masz kurwiki obserwuje cie od pierwszego wejrzenia poczulem sie w obowiazku doniesc ci o moich przemysleniach ze bywasz do kitu, nie ma to znaczenia bo z gruntu jestes git i wcale nie musisz sie zmieniac jesli kazdy ruch swoj bedziesz badac sroga lupą zywot twoj bedzie niczym innym jak kupą... wiesz ,kupą jakbysmy do jednej mateczki byli razem bedziemy łysieli i tyli wiec nawet jak na mnie plujesz to i tak mi lezysz i tak mi pasujesz

wczoraj kupiłam płyte i zauwazyłam ze teksty napisane róznia sie troche od spiewanych. a ja przepisuje , to co mam napisane w ksiazeczce :P reszta wieczorem, bo musze juz isc.

dzieki wielkie 😘 ja ide w piatek na ich koncert ;) a nie wszystko udaje mi sie wychwycic ze sluchu, niestety, jeszcze raz dzieki wielkie i czekam na reszte :D

Gość ja pytam
a ze słuchu to sama nie możesz sobie napisać? :P :)

Gość ja pytam
dziewcinka? a gdzie na ten koncert idziesz? Poznań? bo ja też :D

Gość denat wieczorny
Pozdrówcie ode mnie Spiętego 😘 :p

no Poznan :D ze sluchu nie moge :P bo dosc duzo czasu by mi to zajelo :P to raz a dwa nie slysze wszystkiego wyraznie ;)

Gość denat wieczorny
Gino, Ty możesz go ode mnie nawet ucałować 😘 :classic_cool:

jak mi ilonka zza winkla sie nie wychyli to i nawet na wiecej sie skusze :P w Twym imieniu, oczywista :classic_cool:

Gość ja pytam
eee a już myslalam, ze bede tam sama z chlopakami z Lao, a wy sie wpieprzylyscie :O :D :D 🖐️

Gość denat wieczorny
Nie ma żadnej Ilonki, jest Emilka 😭

Gość denat wieczorny
Zresztą, wejdź na mój top o LC i "Gospel", tam się wszystkiego dowiesz :( 🖐️

mpakompacham mpacie mpaale.... mpakompaszmarmpanie mpagompatumpajesz... genialne:) dzieki dziewczyny,ze mi przypomnialyscie o lao che🌻

Bóg zapłac chce to i to obok chce tez, tego tutaj chce podwójnie a z tego to biore wszystko co jest... wiesz niech to bedzie moje , niech to bedzie słodkie i niech bedzie kolorowe i niech pachnie jakos, tak wiesz ładnie i niech zawsze bedzie ekstra wiesz, nowe i iech tylko dla mnie bedzie błyskac i bedzie migac i zeby to zawsze wszystko było blisko, zeby sie nie trzeba było nigdy po to schylac daj mi!! daj, albo sie bujaj chce obywatelstwo bez-kompleksowe chce 7 niedziel w tygodniu , ale płatnych na umowe chce zeby sie o mnie starały te, co wczesniej nie chciały chce wakacyjna sylwetke i tytoniu pełną rakietke daj mi bo ja myslałem ze tu bezie inaczej a tu jest tak- o do dupy raczej jesli masz w tym frajde aby rzeczy gmatwac to mi teraz za te moja krzywde zapłac Bog zapłac

siedmiu nie zawsze wspaniałych rzekło oko, panowie piszcie swoje zycie prosze jednak nie bazgrac na margines nie włazic prosze pisac nalezycie oko ma swiadomosc ze pisac jest trudno nie traktujcie jednak notatek jak gdyby były na brudno bo kiedy miałem lat co wy swiat w oku zawirował takze mi bezsenne noce, kobiety, karty safari, dym cygar, alkohol twardy koncem dotknęły i mie tej niewoli bezsensy nie mogłem nic zrobic miałem zwiazane rzesy majac zycie miałkie i na duszy kalekie chciałem ze soba skonczyc i zamknac powieke mysle oko, czemu to własnie oko czemu to nie noga zamiast oka i czemu dookołoa oka ten trik na trojkąta ja tego nie rozumiem nie lubie i sie boje bo to kant arytmetyka moze oko tylko mydli oko i nawet nie nalezy do polaka-katolika panowie macie taki słowianski sznyt i ja to czuje bezwzglednie inteligentne sukces winszuje w sprawach jednak duzych wciaz widuje was małych za nogi myslało mnie złapac siedmiu nie zawsze wspaniałych

ty człowiek jestes ?? jesli chcesz to ci opwiem jak sie w Boga bawiłem otoz slismy lasem - ja tego człwowieka prowadziłem on kroczył milczał, po trzykroc upadał znał moje zamiary jednak zawsze wstawał jesli chcesz to ci opowiem jak go nad dołem pochyliłem jesli chcesz to ci opowiem jak mu w potylice... jak to wpierw postalismy obaj chwile a chwile pozniej to juz go zabiłem a taki był piekny, takie madre miał oczy potem to juz te oczy zgasiłem a on w dół sie stoczył tył jego głowy wybrałem bo tych jego oczu sie bałem teraz echo w tym lesie szydzi ze ziemia nosic mnie sie wstydzi powiedz: ja człowiek jestem ??