Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

lao che i ich teksty z plyty gospel

Polecane posty

dzieki wielkie 馃槝 jesli chodzi o koncert to byl zajebisty!!!! :D pogo bylo the best ;D gorzej tylko z moja szyja :O od wczoraj tak mnie boli, ze spogladajac w bok musze obrocic sie calym cialem :O :P i zeby tego bylo malo, po koncercie poszlam na noc kina :D bylam po kolana brudna w blocie (mialam spodenki ;) ) i weszlam do browaru :P na dodatek cala mokra :P (przez wiekszosc koncertu lalo jak sie patrzy :O ) i do 4 nad ranem w kinie ;) rano pobudka o 7 :O ale bylo warto...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ajajajajajajaj
kicha te teksty jak rzadko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 demu
albo po prostu dla my艣l膮cych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 brdej
S艂ucha艂em tej p艂yty ale jako waty - przynajmniej przez pierwsze 2 dni... Teraz si臋 dopiero zacz膮艂em skupia膰 na tekstach... Genialne. 艢wietne. Dla my艣l膮cych jak ju偶 kto艣 napisa艂. Lubi臋 czego艣 s艂ucha膰, co porusza m贸zg - do my艣lenia. I lubi臋 gdy za ka偶dym razem mog臋 odnale藕膰 w utworze co艣 nowego, czego wcze艣niej nie zauwa偶y艂em. "b贸g zap艂a膰";D - za takie teksty;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bejzkik
kanta artmetyka nie kant

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Buldi
Hey! Grajpfrutowa ksi臋偶niczko! Czy masz mo偶e Plan na tekst z czarnych kowboi? Ja jestem troch臋 blond durny, ale wierz臋 w Twoj膮 wra偶liwo艣膰 jak i wnikliwo艣膰. Pa Buldi the Great

Udost臋pnij ten post