Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

lao che i ich teksty z plyty gospel

Polecane posty

dzieki wielkie 😘 jesli chodzi o koncert to byl zajebisty!!!! :D pogo bylo the best ;D gorzej tylko z moja szyja :O od wczoraj tak mnie boli, ze spogladajac w bok musze obrocic sie calym cialem :O :P i zeby tego bylo malo, po koncercie poszlam na noc kina :D bylam po kolana brudna w blocie (mialam spodenki ;) ) i weszlam do browaru :P na dodatek cala mokra :P (przez wiekszosc koncertu lalo jak sie patrzy :O ) i do 4 nad ranem w kinie ;) rano pobudka o 7 :O ale bylo warto...

Gość ajajajajajajaj
kicha te teksty jak rzadko

Gość demu
albo po prostu dla myślących.

Gość brdej
Słuchałem tej płyty ale jako waty - przynajmniej przez pierwsze 2 dni... Teraz się dopiero zacząłem skupiać na tekstach... Genialne. Świetne. Dla myślących jak już ktoś napisał. Lubię czegoś słuchać, co porusza mózg - do myślenia. I lubię gdy za każdym razem mogę odnaleźć w utworze coś nowego, czego wcześniej nie zauważyłem. "bóg zapłać";D - za takie teksty;)

Gość bejzkik
kanta artmetyka nie kant

Gość Buldi
Hey! Grajpfrutowa księżniczko! Czy masz może Plan na tekst z czarnych kowboi? Ja jestem trochę blond durny, ale wierzę w Twoją wrażliwość jak i wnikliwość. Pa Buldi the Great