Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

portfolio

w co sie ubrać na obrone??

Polecane posty

a myslicie ze na jasno mozna?? jakies jasne eleganskie spodnie i bluzeczke bialą?? nie chce kupować czegos czego pozniej juz nigdy nie zaloże... a moja mama stwierdziła, ze trzeba sie ubrac w biala bluzke i czrna spodniczke.. tez wymysliła..

Jasne spodnie mogą być, ale eleganckie , a nie jakieś lniane gnioty lub takie przez które majtki widać. Ale dlaczego czarnych spodni nie chcesz sobie kupić - to bardzo uniwersalny ciuch

a czrne rurki myslisz, ze moglyby byc?? czrne mam tylko jedne z satyne ale to na obrone chyba nie pasuje.. nie?? :-)

rurki nie, z satyny też nie bardzo. To ubierz już te jasne elegancki, skoro nie zamierzasz nic kupować

chce kupic cos w czym bede mogla jeszcze chodzic.. a jak kupie jakis elegancki kostium to nie wiem czy go założe jeszcze kiedys..

a moze jednak w ta biala bluzke i czarna spodniczke :-) tylko nie wiem jak sie bede czula tak ubrana, pewnei zle a moje samopoczucie tego dnia tez sie chyab liczy :)

Jeśli masz taki zestaw, to on będzie najodpowiedniejszy. Czuła się będziesz dobrze, bo nie ty jedna będziesz tak ubrana. Powodzenia na obronie! Kiedy ją masz?

jeszcze nie mam wyznaczobnegoi terminu ale koniec lipca - poczatek czerwca, a boje sie juz teraz bardzo..

a co studiujesz?? ja pedagogike.. wszesnoszkolna i przedszkolna.. chce to obronic jeszcze w tym roku bo chcialabym isc na magisterskie w miare szybko ale czy sie uda to zobaczymy