Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eyes of night

Dlaczego faceci są jak dzieci?

Polecane posty

Dlaczego wymagają od innych tego, czego nie wymagali nigdy od siebie? Oni mogą mieć piwną oponkę, kobieta nie może mieć zbędnego centymetra o obwodzie bioder Oni mogą spotykać się z kumplami na piwko i nie zadawać zbędnych pytań bo przecież z zazdrośnicą to on nie mógłby wytrzymać - a gdy jego kobieta wychodzi, musi wiedzieć wszystko już nie mówiąc że lepiej, abyś się z tymi koleżankami nie szlajała bez potrzeby? Gdy oni są chorzy, świat wali im się na głowę i rolą ich kobiety jest ich nie odstępować, a gdy ona źle się czuje słyszy: nie wymyślaj i tyle go widziała? PS. Nie wszyscy tak mają, ale większość owszem

lubię facetów po prostu jako ludzi ale opisany wyżej rys ich usposobienia nie zawsze już śmieszy;)

Gość vvvvv
zazdrościsz? :classic_cool:

oj to chyba miałaś pecha że na samych takich dupków trafiałaś...mój mąż wogóle taki nie jest jak opisałaś...jest 100% przeciwieństwem twojego opisu...

Gość ja waze 58kg
aaaa malolatom w dupach sie przewraca;-)

Gość vvvvv
ech, ta kobieca zazdrośc o penisa, już Freud o niej pisał :P

Eyes : trzeba też nabrać takiego zadowolenia z siebie i potem to już ma się spokój. :D:D:D

Gość leniwa trzydziestka
a niby po co kobiecie penis ? wystarczy wibrator i tabliczka czekolady

Gość ło boże o boże
mój jest starszy, ale nic z powyższego się nie zgadza. nie ma oponki, ja tam mogę sobie przytyć, zresztą sam mi podsuwa czekoladki, bo duże piersi lubi, ja takowych nie mam. mam luzy jak stąd do mlecznej drogi i z powrotem (podnieca go jak sobie fantazjuję o lodzie dla mojego jednego takie fajnego wykładowcy). jak coś mi się stanie, rzuca wszystko w cholerę... Ad Ps: miałam już kilku facetów, więc nijak tu się większości dopatrzyć nie mogę. Faceci są fajni ;), nawet bbardzooo.

trzeba też nabrać takiego zadowolenia z siebie i potem to już ma się spokój chyba dlatego są tacy faaajni?;)

Dlaczego kura bez przerwy gdacze (vel gdaka)? I to tak głośno? Dlaczego grzebie i wrednie pozbawia małe robaczki rodziców? Dlaczego robi pod siebie ze strachu przed kurzą samotnością nie wiedząc, czy jakiś kogut się zdecyduje? Dlaczego? Kogut może sobie wskakiwać na dowolną kurę i żadnej innej nic do tego. Kolo piora mu to lata. Może sobie wskoczyć na płot i oznajmić, że : Kukkuryyykuuuuuu!!! Rolą kury jest sluchać samczego piania i pokornie czekać na swoją kolejkę. Gdy kogut jest chory - gospodarz się martwi i biegnie w podskokach kupić drugiego. Gdy potrzebny jest rosół - gospodarz bierze pierwszą lepszą kurę i ... po zawodach. Dlaczego??? PS. Nie wszyscy gospodarze tak mają, ale większość owszem. Co to ma wspólnego z pierwszym postem? Dla kury, która się pochyla nad niesprawiedliwością koguciej natury lepszy jest wegetarianizm. Albo ferma.

Gość a mój ojciec
zarżnął koguta ma rosół, bo deptał indyczki :-P

Gość w wylęgarni kurcząt
małe koguciki od razu odrzuca się do rzeźni :-P tylko kury mają wartość

szukanie dziury w całym pięknie przedstawiłeś analogię jaka występuje między mężczyznami a kogutami ;) a że kobiety wydają się być w tym zestawieniu dziwnie podobne do bezmóżdżych kur, to inna sprawa:P

justynaaa coś w tym jest... facetów ciągle coś gna przed siebie, nie boją się tak tego że zostaną sami, nie ta to inna... a kobiety czasami latami nie mogą przetrawić nieudanego związku i opędzić się od pytania, dlaczego tak się stało, dlaczego tak mnie potraktował a gość w tym czasie żyje sobie z żoną, pierwszą, drugą, dzieci narobił i im i kochance i zadowolony jest:P

Kogut się nie zgubi. Ma wbudowany GpS z autolokalizacją "na kury".:) Jak technika zawiedzie (fura, skóra i komóra), to zawsze można ręcznie... w podchody na kompas i strzałki do lasu:)

pierwsza łyżka?... no fakt, nie ma to jak czysta esencja mężczyzny:P po co zadowalać się półproduktami;)

Gość drób jest niezdrowy
:POgólnie każde mięso jest bleeeeeeeeeeeeeeeee:o

szukanie metody ręczne są lepsze od technicznych, uwierz:P justynaaa ale biorąc pod uwagę inny punkt widzenia, no nie wiem, no nie wiem;)