Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piętkaAaa

problem z piętami. Wyglądają jak odparzone!

Polecane posty

Gość piętkaAaa

co zrobić z piętami, które nie są zrogowaciałe, wręcz przeciwnie skóra na nich jedst miękka, obolała i biała [wygląda jak odparzone]. Dodam ze duzo czasu spedzam w obuwiu sportowym i duzo chodze. Nie wiem co mam zrobić, a zbliża się lato i chciałabym bez kompleksów wyjść gdzieś w sandałkach... A no i jeszcze.. Czym usunąć przebawienia paznokci u stop [sa jakby pozolkle]?!

Gość piętkaAaa
nikt mi nie pomoże?;(

Gość powiem wprost
Na odpażenia to chyba nic nie pomoże, musisz nosic przewiewne buty po prostu i skóra sama musi się zregenerwac. Po prostu przy temp ponad 20 stopmni pełne buty to nieporozumienie. Możesz stosowac talk i jednorazowe wkładki do butów. Kiwi ma takie prefumowane, papierowe, zapobiegają poceniu stóp, nosi się je chyba tydzień a potem wymienia na nowe (Fresh Ins) Co do przebarwień na paznokciach to musisz ustalic ich przyczynę....jeśli to od ciemnego lakieru do panokci to mozesz spóbowac smarowac sokiem z cytryny....a następnym razem przed malowaniem paznokci ciemnym lakierem pomaluj najpierw je podkładem czy lakierem bezbrawnym Paznokcie mogą byc też zażółcone od grzybicy....a to niestety kilkumiesięczne leczenie maściami.... Doraźnie mozesz jedynie paznokcie zamalowac lakierem.