Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczonyyyy

czy kobiety sa zdolne zmniejszyc wymagania wzgledem facetow?

Polecane posty

Gość zniesmaczonyyyy

czasem wydaje mi sie ze macie wymagania jak z kosmosu dlaczego większość facetów sobie odpuszcza a wy zostajecie po 30 same!!

Własnie, obniżcie wymagania bo zostaniecie bardzo starymi pannami

Gość nie zmniejszymy wymagań
:classic_cool:

Gość ja nie zmniejszam
malo tego wymagania rosna. mam 30lat i partnera tez wymagajacego. a wy poszukajcie leniwych panienek.

Gość a jakie niby wymagania
mamy,ze wam sie nie chce wysilac?

Gość Maryannee
Chcę faceta, który mi dorówna albo prawie dorówna (nie musi finansowo). To tak wiele?

Jak facet nie jest przystojny i bogaty to już nie ma żadnych szans? To niesprawiedliwe 😭

Gość Goth-ka
Po pierwsze, nie zamierzam wychodzić za mąż. Po drugie, chcę inteligentnego, zaradnego, odpowiedzialnego długowłosego faceta słuchającego metalu, mającego własne hobby, kreatywnego i potrafiącego gotować oraz lubiącego sex. No dobra, włosy może zapuścić lub kupić perukę.

Gość zniesmaczonyyyy
no to czeka was staropanienstwo bo te po 30 stce to juz wygladaja tragicznie a wymagania jak z kosmosu

Gość Maryannee
Brzydal, przecież ja powiedziałam, że nie musi być bogaty. Nie może być tylko nierobem i ma się starać.

Gość zniesmaczonyyyy
no i czego jeszcze? gotujacego prasujacego dobry seks zarabiajacy miliony najlepiej zeby jeszcze urodzil dzieci i je wychowal bo wam juz sie nic nie chce tylko dupa do gory i pachniec

Gość Odra
Mi się wydawalo, że to faceci mają wymagania. Na randkach na o2 poznałam już dość sporo starych brzydkich, biednych i nieinteligentnych głupców, szukających młodych, ładnych, chętnie inteligentnych kobiet. Zapewne bogactwo też mile widziane.

Pyskujcie to jeszcze je zwiększymy Pozdrowieniaaa dla złośliweeejjj!:) :)

Gość nmmnb
hahahaha

Gość Maryannee
Zniesmaczony, jestem atrakcyjna, dobrze zarabiam, potrafię gotować, naprawić komputer, położyć tapetę i parę innych rzeczy. Mam ciekawe hobby. Jestem inteligentna. Chcę podobnego faceta - partnera.

Gość Maryannee
Wzrostem też może (mam 164 cm).

Gość nhgn
inteligentych, z poczuciem humoru, majacych swoje zdanie, ogierów w łozku, z zadbanymi dlonmi, w czystych butach ;-) mozna by wymieniac i wymieniac ;-)

"czasem wydaje mi sie ze macie wymagania jak z kosmosu dlaczego większość facetów sobie odpuszcza a wy zostajecie po 30 same!!" My mamy wymagania?:D wczytaj sie w topic;)

ja odpowiem na pytanie w topiku: są zdolne. I czesto to robią, bo wy, panowie , nie potraficie doskoczyc do standardowej wysokości poprzeczki. Oczywiście, jeśłi kobieta obniża wymagania, to tylko jej dobra wola, ale nie gniewajcie się potem że ma się o was takie a nie inne zdanie:) ja jednak radziłabym troszkę potrenować:)

Gość zniesmaczonyyyy
czyli jednak wolicie staropanieństwo :D

nie mam zezaNie bedziemy obniżać wymagań,bo jak je zaniżamy to trafiamy na BYLEKOGO,hheeh ,a najgorsze jest to ze taki ktoś czuje sie kimś,i czeka na hołd i uznanie własnej osoby.Dramat jest dla takiego faceta jak zostaje uświadomiony ze dzieki obniżonej poprzeczce dostał sie na sam szczyt:P:P

\"Jak facet nie jest przystojny i bogaty to już nie ma żadnych szans? To niesprawiedliwe\" marudzisz - Puszysta pusia czeka :P:P

A dlaczego niby to my mamy obniżać wymagania a nie faceci mają się podciagnąć??!!

Brzydall, zapomnij, chyba ze zainteresujesz sie jakąś 60tka:P:P:P KOmiczne weź no troche popracuj, co???:P:P:P:P:P