Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwikla kopytko

Mam niesmiale pytanie. Czy tluszczak na jądrach może zniechęcić dziewczyne...

Polecane posty

Wyciąłbym ale lekarz mi powiedzial że to nie jest konieczne. jednak mi on przeszkadza, ale boje sie wycięcia, ze moga byc jakies powiklania albo utnie mi cale jądro i zostane impotentę, albo nie będe mogl miec dzieci, przerażaja mnie błedy w sztuce lekarskiej i nie ufam tym szmaciarzom. pewnie niejeden z zazdrosci że mam dużego.. by mi wyciął nie to co trzeba.:P

Gość a jak to wyglada moze nie tak
zle wcale

Gość Oliver 35
to znajdz sobie jakąś remonowana klinike taka która specjalizuje sie w tego typu zabiegach

Gość a wlasnie jak to wyglada
jakies foto prosimy:)

Gość a jak to wyglada moze nie tak
poka poka poka!!!

wstydze sie pokazywac, ale to takie białe wypukłe male cos na ok 5 mm średnicy, tak jakby wiekli pryszcz ;/

Gość idz stad chlopczyku
i tak nie bedziesz mial dzieci bo zadna kobieta nie splodzi sobie dziecka z niedojrzalym facecickiem ktory nie ma prawa jazdy i nie chce nawet go robic ma 27 lat i nie ma pracy ma 27 lat i dopiero robi magisterke utrzymuje go mamusia i kupuje mu ubrania i jedzenie i plyty budki suflera ktory chce rodzaca kobiete wiezc do szpitala stopem lub pozyczonym samochodem wiec to paskudztwo na twoim nedznym jadrze ... ale na jakim jadrze? przeciez ty nie masz jaj!!!

to świństwo zrobiło mi się na samym dole lewego jądra, tak ze to tak brzydo jakby zwisało coś bialego :( help a co do idz stad chlopczyku- to nie skomentuje, bo to jakiś debil, nie będe sie zniżal do jego poziomu.

No tak jakby, dół jąderka zwisa jak glut, a ten tłuszczak jest taki twardy, okrągły i sie swieci tzn ma taki połysk jakby :/taka kulka pod skórą :( tak bardzo m to nie przeszkadza, bo jednak wyglad to nie wszystko , zresztą tego nie widać na 1 spotkaniu, poza tym mam ciekawe wnętrze. Ale jednak czasemi mi to doskwiera. mam mówi zebym to smarowal jakimis masciami i nawet ostatnio chciała mnie wziąść do jakiegos szamana, ale ja nie wierze w takie pierdoły.

sam se smarujesz cze mam ci smaruje ? :) i dlaczego do szamana a nie do chirurga zeby to zobaczył na wstepie, nie koniecznie odrazu chlastac z jajem :) Pozatym jak mówisz że masz inne ciekawsze rzeczy to moze one zasłonia tego gluta ;)

Mama tylko czasami jak ja protestuję, bo mnie to wnerwia. Nawet na porost wlosów mi zawsze wklepuje jakieś dziadostwa. Ale raczej dla swiętego spokoju sam se smaruję.

Małe sprostowanie: na porost wlosów to na głowie, bo niestety po ojcu odziedziczyłem taki maly p[lacek, ale jak sie ogole na łyso to wyglądam sexownie i pasuje do rudej bródki :) (podobno)

Gość cwikla znowu ty
wczoraj-czemu zadna laska mnie nie chce a dzis-tluszczak. a tak i wszedzie mamusia

Gość ta ta polski MJ
ile masz lat, ze mam ci dotyka jadra?? jak 10 lat to ok...

Kurwa odpierdolcie się od mojej matki co bez przerwy tylko naskakujecie, że pisze o matce, mam z nią dobry kontakt i do huja wafla gówno was to obchodzi. Ona mnie tez czasem denerwuje więc nie jestem takim maminsynkiem za jakiego mnie uważacie, bo ona jest prawie jak moherowy beret który kropi mnie swięconą woda kiedy z dumoą noszed na piersi koszulke KATA. Ale w sumie sama nie chodzi do kosciola tylko sie strasznie boi pentagramów i myśli że jestem satanista.

Gość ta ta polski MJ
no to ile ma lat? niektore matki sa dziwne :/

My się nie przypiehdalamy to mamuśki ;) Tylko ja proponuje zeby zamiast ci tego gluta smarowac, wozic do szamanów to niech go wyssie ..!!! :o