Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orhan

razem czy osobno?

Polecane posty

Gość Orhan

Mam pytanie do Was. Dzisiaj moje dwie koleżanki mnie zaskoczyły i dlatego zapytam turaj bo chcę wiedzieć czy to ja jestem dziwna czy one? :) Mianowicie odpowiedzcie mi na pytanie czy jadąc ze swoim mężem/chłopakiem/kochankiem etc na wakacje bierzecie pokój z dwoma osobnymi łóżkami czy z jednym dużym? Jeśli są dwa osobno to czy je złączacie odrazu czy śpicie osobno?

Gość Zuza nieduza
pewnie że śpimy razem :)

Gość
ze swoim facetem zawsze spi sie razem :>

Gość Orhan
Właśnie nie! Dowiedziałam się dzisiaj, że "wcale niekoniecznie" "ja bym nie chciała" "jak się jest ze sobą tyle lat to się nie chce" (jedna nie ma wogóle chłopaka a druga ma męża od 8 lat) Wskoczyły na mnie i aż mi się głupio zrobiło. Zapytałam w takim razie, a jak z seksem? Przecież jak to na pojedyńczym łóżku skoro można złączyć dwa ? i usłyszałam, że można na 1.

Gość zenuazenua
ja biore 2 pokoje bo nie chce zeby mi przy kupie przeszkadzał , zreszto krepuje mnie to bo zwykle mam zatwardzenie i stekam :O

Gość zenuazenua
heh pewnieze mozna na jednym,mozna na podłodze pod prysznicem, na stole i na komodzie wszedzie mozna :P

Gość Orhan
aha! no i jeszcze się dowiedziałam, ze w hotelach nie ma pokoi z jednym łóżkiem lub ich jest mało albo, że nie można łączyć łóżek! (wiem, że to nieprawda)

Gość Orhan
TO wychodzi , że nie jest ze mną tak źle. Może to one jakieś dziwne :)