Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zuzanka84

jak myślicie czy tabletki antykoncepcyjne po ciąży utrudniaja powrót do ....

Polecane posty

poprzedniej wagi. Bo biore regulon i za nic nie potrafie sadełka zrzucic cwicze mało jem duzo spaceruje z dzieckiem

Gość tak to już jest
nie wiem czy tabletki anty utrudniajom... bo nigdy ich nie brałam ale karmienie piersiom to najlepsza metoda żeby schudnąć se dość dobrze. ja karmie już 6 miesiąc ( do 5 miesionca tylko dawałam mu samom pierś i nic wiencej ) no i pod koniec ciąży ważyłam 75 a teraz waże 55,5 dokładnie bo cisiaj sie ważyłam. także karmienie nie dość że zdrowe dla dziecka to jeszcze pomaga ci tak zbić z wagi

Gość do tak to juz jest
dziewczyno zajrzyj do słownika ortograficznego , bo w Twoich wypowiedziach aż roi sie od byków . To wstyd zeby dorosła kobieta ktora jest juz matką robila tyle błędów . Jaki przykład dasz swoim dzieciom ?

Gość tak to już jest
odpowiedz na temat a nie komentuj MNIE!!! ZUZANKO to ja nie wiem jak ci mam pomóc. może dieta kopenhadzka??? faJNA JEST ALE PO NIEJ WYSTEMPUJE JOJO :( nie wiem co ci doradzić. moje motto to : czeba jeść a nie żreć ( nie obrażając nikogo )

tak to już jest dzięki za wypowiedz poczytam o tej diecie, mąż mówi że mam odstawić tabletki i wtedy zobaczymy, chyba go posłucham

Gość tak to już jest
no właśnie spróbuj odstawić tabletki

Ja brałam tabletki anty i a karmiłam 1,5 miesiąca. Przed ciążą ważyłam 56kg a 2/3 miesiace po ciąży ważyłam 48kg więc chyba nie ma zasady żę przez tabletki się nie chudnie.

no ja odstawie i zobacze czy łatwiej bedzie schudnac bo malo tego ze z wgi nie umie spasc to jeszcze plamie juz 16 dzien:( wogole wyglad po ciazy jest moim koszmarem:(

Gość tak to już jest
zuzanko żleś żes jest nastawiona . nie mozesz tak mówić że masz brzydkie ciało po porodzie ! bo to NIE prawda!!!!

mąż tez mi tak mówi, ale czasem naprwde patrze w lustro i płacze :( rozstepy i ten brzych z łyszczykiem i taki wiotki :( skóra rozciągnięta:(

Gość tak to już jest
o Boże to powiem ci że twój mąz jest okropny!! jak wogule moze ci takieżeczy mówić?????????? pamientaj że brzuszek ci rosnoł przez 9 miesiency i takiego samego czasu potrzebuje aby powrócić do normy. wiadomo- możesz se przyśpieszyć regeneracje. poćwicz se, idz se na masaże , rób to se brzuszki itepe... a roztempy wyjaśniejom. nie przejmuj się. smaruj oliwkom bambino. a smarowałaś przez całom ciąże??? bo to tez jest ważne. możesz se też je opalić. przedewszystkim to POZYTYWNE MYŚLENIE!!!!!

źle mnie zrozumialaś mąż mówi że nie mam mówić że jestem brzydka bo on ta nie uważa twierdzi że kocha moje ciałko a rozstępów nie widzi jak na mnie patrzy i brzusio też kocha. Cały czas mnie pociesza że jest dobrze

Przed ciążą brałam 4 lata pigułki, po porodzie już prawie już prawie 2 lata a wcześniej zastrzyki hormonalne i naprawdę nie miałam problemu z biciem wagi. Ani nie chudłam ani nie tyłam .Może problem u Ciebie jest właśnie tarczyca?

cała ciąże smarowałam oliwka bambino kremami na rozstępy vichy i innym, teraz cwicze malo jem i nic:( zawsze bylam szczupla skora w ciąży strasznie mi się rościągla i ani kremy ani nic nie pomoglo (chyba mam to po mamie ona tez ma multum rozstępów:( )

hm byc moze tabletki sa przeszkodą a może nie ja też biore jestem 9 miesiecy po porodzie i chuda jestem i jem DUŻO i nic nie tyje :)

Ja bym powiedziała,że problemem jest twoja tarczyca a nie tabletki... :o