Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beznadziejna sytuacja

W totalnej kropce... Co robic?? Wazne!!!

Polecane posty

Jestem chora na jajniki od jakiegos czasu sie lecze raz jest lepiej raz gorzej, zostalo mi jeszcze pare miesciecy leczenia jezeli to nie przyniesie zadnych zmian na lepsze zadnych rezultatow operacja usuniecia jajnikow. Lekarz mowi ze albo teraz zaczne starac sie o dziecko albo moze zdazyc sie tak ze nie bede mogla juz nigdy po operacji co robic?? Jestem z chlopakiem od ponad 4 lat jestesmy szczesliwi ale tez szaleni bawimy sie jeszcze w zyciu. On jest ode mnie 4 lata starszy ma 22 ja 18...Boje sie ze nie dam sobie z tym wszzalowala ze nie sprobowalam...ystkim rady zostal mi jeszcze rok szkoly ale boje sie ze bede tez zalowac ze nie sprobowalam

Gość świecidełkoo
Dziecko to powazna sprawa, przed Toba studia, wyjazdy, podroze, nowe znajomosci.. lekarz powiedzial, ze moze zdarzyc sie tak, ze nie bedziesz mogla miec dziecka, ale to nie jest pewne.

Nie jest pewne ale narazie nie widac zadnej poprawy...

zawsze można przecież pobrać jajeczka z jajnika i je zamrozić. a potem, jak będziesz chciała mieć dziecko - odmrozić i metodą in vitro zapłodnić i umieścić w macicy. tylko zamrożenie kosztuje, ale to już inna bajka.