Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał:

Co mówiłaś jak pytałem, czy wiesz jego o dzieciach? 😏

Mam Ci przypomnieć co mówiłeś o swoim życiu, a co po 2 latach wyszło?😏

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Ale w sumie się nie dziwię. Dobrze wiedziałaś że huowo to wygląda, więc palilas głupa, że to jego wnuczki, a elki się czepiasz 😄

Tak jak Ty wiedziałeś jak huowo wygląda pewien aspekt Twojego życia i kryłeś to przede mną 2 lata i paliłeś głupa gdy poruszałam rzeczy które mogłyby na to naprowadzić😄

Edytowano przez Mgła

4 minuty temu, Brine napisał:

Każdy wierzy w co chce. Umniejszanie komuś z powodu wiary jest piętnujące. 

Tylko mnie bawi, że chodzą z pismem świętym na ustach, mówią o rodzinie jak o świętości, przysięgają przed ołtarzem i jeszcze innych będą pouczać, a sami co robią. Żona i dzieci do spania i ogień 😄

Edytowano przez karmazynowy przyplyw

Tylko mnie bawi, że chodzą z pismem świętym na ustach, mówią o rodzinie jak o świętości, przysięgają przed ołtarzem i jeszcze innych będą pouczać, a sami co robią. Żona i dzieci do łóżka i ogień 😄

No to jest porażka totalna. Kolejna nawiedzona spod krzyża a gdy bóg nie patrzy to za cudze penta chwyta i rodzina już święta nie jest haha

2 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Ale w sumie się nie dziwię. Dobrze wiedziałaś że huowo to wygląda, więc palilas głupa, że to jego wnuczki, a elki się czepiasz 😄

Opowiedz co nieco więcej o Twojej prywacie, a nie tylko zmarłego się czepiasz, czy się boisz kogutku że kurki będą zawiedzione?😄

O wiele więcej jako człowiek jest warta elzbieta grzesznica która nikogo nie poucza niż taka hipokrytka obrzydliwa jak Iskra której się wydaje że ma większe prawa.

1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał:

No to jest porażka totalna. Kolejna nawiedzona spod krzyża a gdy bóg nie patrzy to za cudze penta chwyta i rodzina już święta nie jest haha

Rzygam.

1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Tylko mnie bawi, że chodzą z pismem świętym na ustach, mówią o rodzinie jak o świętości, przysięgają przed ołtarzem i jeszcze innych będą pouczać, a sami co robią. Żona i dzieci do spania i ogień 😄

Sam pouczałeś Salową i Lexa, nawet wielkie oburzenie wyrażałeś na klepnięcie dla żartów przez kolegę w pracy😄, a marszczyłeś Freda przy partnerce wieloletniej pod tzipe zajętej matki bąbelka.

Do kawki chyba wystarczy. Ciao bambino toxik.

Rzygam.

Widzę że popuściłeś ze strachu. Nie bój się, ani Cię Twoi dawcy atencji nie zostawią, ani ja nie jestem aż taka, żebym miała wszystko z Twojej prywaty wywalić, jak to Ty zrobiłeś o mnie.

Rzygam.

To twoja wina bo z nią utrzymujesz kontakt. Mieszasz jej w garze i widzisz jak to przeżywa. Skoro rzygasz to każ jej wypjerdalac

• Thanks 1

Przed chwilą, Mgła napisał:

Sam pouczałeś Salową i Lexa, nawet wielkie oburzenie wyrażałeś na klepnięcie dla żartów przez kolegę w pracy😄, a marszczyłeś Freda przy partnerce wieloletniej pod tzipe zajętej matki bąbelka.

Byłaś przy tym? Ja świętego z siebię nie robiłem, a jak cię swedziala, to już o Bogu, dzieciach i żonie przyjaciela zapomniałaś 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Mgła napisał:

Widzę że popuściłeś ze strachu. Nie bój się, ani Cię Twoi dawcy atencji nie zostawią, ani ja nie jestem aż taka, żebym miała wszystko z Twojej prywaty wywalić, jak to Ty zrobiłeś o mnie.

Cały czas to podkreślasz a i tak robisz xD zabawna jesteś. Kto chce milczeć ten po prostu zachowuje milczenie. Ale ty hipokrytko ciężko kapujesz xD

1 minutę temu, Mgła napisał:

Ty chyba byś chciała, żebym się bał 😂

Byłaś przy tym? Ja świętego z siebię nie robiłem, a jak cię swedziala, to już o Bogu, dzieciach i żonie przyjaciela zapomniałaś 😄

Ignoruje po chùju bo wie że nie ma dla siebie żadnego usprawiedliwenia. Do cyckow dla owsika ma wymówkę ze zrobiła błąd i go zrozumiała dlatego jest bardziej wartościowa od elzbiety. Obrzydliwe babsko w kontekście jej kaznodziejstwa

Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał:

Ignoruje po chùju bo wie że nie ma dla siebie żadnego usprawiedliwenia. Do cyckow dla owsika ma wymówkę ze zrobiła błąd i go zrozumiała dlatego jest bardziej wartościowa od elzbiety. Obrzydliwe babsko w kontekście jej kaznodziejstwa

Gdzie tutaj się ignoruję kogoś, bo to się nie skończy

4 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Widzę że dalej będziesz wierzył w te bzdury mimo że pokazałam czarno na białym dowody że nie tak było, ale tak Ci to nie pasowało, że je kasowałeś 5 razy😄

Byłam przy Twoim chwaleniu się tamtą sytuacją u mnie na tg😏

Edytowano przez Mgła

Ty chyba byś chciała, żebym się bał 😂

Widać to po Tobie z daleka 😃

Yebnieta babsko jprdl. Dobra wypiërdalam z tego szamba

3 minuty temu, karmazynowy przyplyw napisał:

Gdzie tutaj się ignoruję kogoś, bo to się nie skończy

Bo Ci żyłka pęknie. A za 2 dni :"tęsknię 🥺"

Malowany powinieneś jej bolca zasadzic porządnie pod obrazem matki boskiej na wersalce. Może by jej przeszło. I tak zazwyczaj się dzieje xD emocje opadajo

13 minut temu, WywaloneJajcā napisał:

Żałosne xD

Też jesteś żałosna, wychaczyłaś chłopa z forum? 

Tyle lat i bryndza? 

Nawet jakimś cudem wychaczy też bryndza. 

Przed chwilą, WywaloneJajcā napisał:

Malowany powinieneś jej bolca zasadzic porządnie pod obrazem matki boskiej na wersalce. Może by jej przeszło. I tak zazwyczaj się dzieje xD emocje opadajo

Niech jej przyjaciel zasadzi, ja jej nie dotykam

Przed chwilą, Bodnarajca napisał:

Też jesteś żałosna, wychaczyłaś chłopa z forum? 

Tyle lat i bryndza? 

Nawet jakimś cudem wychaczy też bryndza. 

A co ty możesz mi napisać innego xD id wyhaczania mnie są chłopy. Lecz ja już od dawna nie jestem zainteresowana. Coś jeszcze ritardzje?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się