Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anabella5647

Jest na to jakaś rada??? Stresssssssssss

Polecane posty

Gość Anabella5647

Od miesiąca spotykam się z facetem, który bardzo mi się podoba i powoli zaczyna mi na nim zależeć. Ale dzieje się ze mną coś co bardzo utrudnia mi "funkcjonowanie"na tych spotkaniach i zachowanie dobrego nastroju...bardzo się denerwuję,serce mi dygocze,nie mogę złapać porządnego oddechu-wygląda mi to na nerwicę. Dzieje się tak praktycznie bez powodu(jeszcze nie jestem zakochana więc to nie objawy uczucia:-)) On już któryś raz z kolei spytał się dlaczego się tak denerwuję....boję się że pomyśli sobie że coś kombinuję,kręcę,albo że jestem jakaś stuknięta... Nigdy tak nie miałam,nie wiem jak pokonać to złe samopoczucie,może jakieś ziółka? Poradźcie coś proszę,bo jak tak dalej pójdzie to chłop machnie na mnie ręką:-(

Gość werda
dziwne, bo ja się zakochałam, a na spotkaniach (również miesiąc) spokój, luz, pewność a jestem b.cichą, nieśmiałą dziewczyną. Bliskości żadnej jeszcze nie było.

Gość Anabella5647
No właśnie wiem że to jest dziwne...pierwszy raz tak mam. Oczywiście nie denerwuję się non stop na tych spotkaniach( czuję się bardzo dobrze,bezpiecznie itd),to są takie krótkie chwilowe napady....no kurczę,co to jest?

przede wszystkim nie mysl o tym ze sie denerwujesz. jak ziolka to mozesz sobie kupic meliske z gruszka, bardzo dobra herbatka :) mysle ze ci to przejdzie tylko tak jak mowie nie mysl o tym ze sie zdenerwujesz a facet pomysli tak i tak. moze jeszcze zmien miejsce spotkania, zabierz, zaproponuj miejsce w ktorym bedziesz sie dobrze czula, takie ktore znasz i gdzie wiesz ze mozesz sie odprezyc :) powodzenia