Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helena000

czy powinnam pójść do dermatologa?

Polecane posty

mam od bardzo dawna takie dziwne krostki na brodzie,wygladaja jak male pecherzyki,raz jest ich wiecej,raz mniej,nie idzie tego wycisnac bo zostaja slady,sa troszke ciemniejsze od skóry

Gość lattema
mam taki sam problem i udalam sie z tym do dermatologa,normalne kremy nie pomagaly i dlatego lekarz przepisala mi antybiotyk Tetrasysal i jest znaczna poprawa. nie mam juz tych guli na brodzie, zostaly mi tylko przebarwienia, a z tym to troche czasu minie zanim znikna. a tak w ogole to wyczytalam gdzies na forum, ze te "wykwity" na brodzie powstaja przez zaburzenia hormonalne i w moim przypadku tak bylo, bo mialam niereguralne miesiaczki, ale udalam sie tez do ginekologa i jestem teraz na luteinie wiec to tez moglo wplynac na poprawe mojej cery.. pozdr i racze udac sie do dermatologa, nie zaszkodzi na pewno:)

dzieki,wybiore sie.....a ta masc do masz to mozna normalnie na slonce wychodzic?moja kumpela jakas mascia sie smarowalam na noc a mimo to na slonce mialam nie wychodzic a to maly problem zwlaszcza przy takiej pogodzie

Gość lattema
na przebarwienia stosuje acne derm, uzywam go na dzien (bo tak kazala dermatolog), i nie mam po nim przebarwien, ale na pewno nie stosuje sie go na mocne slonce i gdy sie idzie opalac, bo wtedy moze wybielic...