Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja Szczecin

Czy mężczyznom przeszkadza owłosiona lekko pochwa? Bo ja nie zamierzam SIĘ GOLIĆ

Polecane posty

Gość Patrycja Szczecin

ja nie moge golic bo mam potem krost i zresztą mam gęste owłosienie , więc tylko je obcinam nożyczkami. czy jest w tym cos złego? że nie chcę się ugiąćź przed "modą" ale mam swoje zdanie ?

jak żyję to nie słyszałam o przypadku owłosionej pochwy :D

Gość aka22
moda,modą. A higiena higieną. Każdy ginekolog ci powie, że wlosy po coś tam rosną. Nie dlatego, żebyśmy miały co golić, ale żeby bakterie nie dostawały się do pochwy.

Gość ja tez przycinam gole tylko
do okoła tzw strefe bikini :p

nie doczekałam sie riposty...wiec jak to jest u ciebie masz kłaki w pochwie serio? :D

Gość muszę zajrzeć
może mi też kłaki wyrosły w pochwie i nie wiem nawet ;)

Gość sie czepiacie..wiadomo
o co jej chodzi a ze nie wie czy to pochwa czy macica :P bo o macicy owłosionej tez słyszałam , to juz inna bajka :p

Gość rany kristiny
O żesz!!!! Kobieta z owłosioną pochwą!!! To prawie jak kobieta z włosami na plecach :]

Gość leonik1
mi tam prawie każda cipka się podoba czy owłosiona czy też jak dupcia niemowlaczka :):)

Gość fjhfruru
owłosiona POCHWA!! wow!:) jeszcze owłosiony penis by się przydał do kompletu.

Gość Farmergość
Mi się bardziej podobają mocno owłosione miejsca intymne kobiet. To zależy od gustu chłopaka. Osobiście wole owłosione.

Gość gość
gość dziś Nowy w mieście wczoraj Mam bowiem ambitne plany co do tego forume.  Wylizanie dūpy smofa i zrobienie laski innym chłopakom pewnie pomoże mi w dalszej karierze i w ostateczności osiągnięcia tak wymarzonej nirwany przegraństwa.  :-D:-D:-D

Gość gość
Ze wstydu golicie ci/py bo każda młoda lub starsza goli. To rytuał. Dbacie o higienę ? Tego akurat nie był pewny. Nie raz nie dwa z takiej jechało jak z kibla. Poza tym gładka wygolona a z gęby ... ludzie dajcie spokój ! Nie chwalcie się za tak bardzo tą higieną i dbaniem o siebie. Facet też ma być cały gładki ? To już lekka przesada.

Gość gość
Po mimo wszelkich upodobań wolę bardzo mocno owłosione ! To mi się podoba i przy minecie nie spożywam włosów lecz zajmuję się tym co powinienem.

Gość gość
Uwielbiam naturalnie owłosione cipki i dupki. Lata 70 to byłby dla mnie raj :)

Gość gość
Taaaaa bush to jest george. Facet z brodą jak jaskiniowiec też jest ok

Gość gość
Ostatnio byłem na basenie i widziałem jak u kobiety wiek około 50, całkiem niezła figura z kostiumu wystawały włosy łonowe. Nawet nie trzeba było się wysilać, żeby zobaczyć. Po prostu ohydztwo. Nie mówię, żeby golić na łyso, ale można chociaż trochę przystrzyc.

Gość gośćrrrrrr
Ja gole prawie na zero,zostawiam pas startowy nad psitulą.i to pasuje mi i mojemu m.wtedy sa lepsze doznania, gdy gladka skora ociera sie o gladka skore podczas zbliżenia.

Gość gość
Dokładnie. Gdy jestem wygolony na zero to 50 % więcej bodzCów jak partnerka dotyka lub całuje. Niestety buszmeni nie kumają tego. Ma być dzicz i basta

Gość gośćtu
Ach dodac do tego zel nawilzajacy ...odlot

Gość gość
I kostke szmalcu...

Gość gość
o fuj :O

Gość gość
Dlaczego zohydzacie sex.

Gość gość
aka22 2008.05.14 "moda,modą. A higiena higieną. Każdy ginekolog ci powie, że wlosy po coś tam rosną. Nie dlatego, żebyśmy miały co golić, ale żeby bakterie nie dostawały się do pochwy. " to samo powiesz o własach pod pachami? może moda moze higiena ale w dzisiajszych czasach każdy normalny człowiek przynajmniej raz dziennie bierze prysznic/kapiel a 100/1000 lat temu ludzie myli się żadziej i włosy moze faktycznie chroniły przed bakteriam ale dzisiaj jest woda i mydło więc po co mieć tam busz.

Gość gość
We włosach łonowych to dopiero bakterie miały siedlisko. Woda i mydło to recepta na czystość. Zero włosków zero problemu

Masz w ogóle świadomość jakimi genitaliami obecnie dysponujesz? Bo ja chociaż mam penisa, to wiem że tam "u was" ;) nie rosną. Nawet nie pytaj skąd wiem. Skończyła byś podstawówkę, to byś sama się o osobie dowiedziała. ;) 🖐️

Gość gość
Co za bzdurny temat. Jak może mi przeszkadzać czarny pasek na szparce mojej dziewczyny. Przecież to mnie podnieca przy starannym wygoleniu między nogami.

Gość gość
co da debile tu pisza (mowa o Nowy w mieście i inny o podobnych wpisach) przecież jak ktoś napisze czy golic pochwe lub penisa to nie chodzi że ma włosy w pochwie lub na penisie tylko chodzi o włosy łonowe, włosy między pochwą/penisa a o***tem i u kobiet włosy przy wejsciu do pochwy (nie wiem dokłanie czy są one na wargach sromowych większych czy obok) a u faceta włosy na mosznie. Ale po co się rozpisywać jak można się domyśleć o co chodzi chyba ze są tu takie niedorozwoje że od razu się mądrzą "ha ha w pochwie nie ma włosów","mój facet nie ma włosów na penise i nigdy nie miał a ty masz??? hahaha" te kometarze tylko mnie uświadamiają ze są jeszcze ludzie którzy nie dojrzeli by korzystać z forum dla dorosłych a to że ktoś ma skończone 18 lat nie znaczy że jest już dojrzały.